BBP Malatya Kadın Kollarından Sağlık Müdürü Erhan Berk'e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Aysun Avcu, Sayın Erhan Berk Hocamız daha önceden Darende İlçemizde Baş Hekimlik yapmış ve daha sonra Malatya Devlet Hastanesi Baş Hekimi olmuş ve burada çok önemli hizmetler yapmıştır. Daha sonra Yeşilyurt Devlet Hastanesi Baş Hekimliği yapmıştır ve şimdi ise Malatya Sağlık İl Müdürlüğüne atanmıştır. Görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Başkan Aysun Avcu, Bizler bugün Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Olarak Hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, kıymetli hocamın samimi ve içten muhabbeti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Engelli kardeşlerimize olan özel ilgi ve desteğinden dolayı ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Sayın Hocamız bizlere göstermiş oldukları misafirperverliğinden dolayı tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Hocamızın başarılı olması bizleri mutlaka sevindirecektir, Bizlerde Büyük Birlik Ailesi olarak Hocamıza başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Bizlere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Bizler Malatya’mıza ve Ülkemize hizmet etmek için elimizde ne geliyorsa gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Bizle hangi görevde olursak olalım mutlaka çalışmalıyız. Bizlere verilen bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz ve çalışacağız.

Malatya İl Sağlık Müdürü Erhan Berk, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Bizler her zaman Ülkemiz için çalışmalıyız. Bizlere verilen bu önemli görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Berk, Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN