Başkanı Samanlı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP İl Başkanı Samanlı, mesajında; Türk Milleti olarak bu iradeye sahip olmak için, tüm dünyada hiçbir milletin göze alamayacağı büyüklükte bedeller ödendiğini ifade etti. 

"Milli birlik ve beraberliğimize çomak sokmaya çalışan ehl-i zillete ve onların işgüzar birlikteliklerine rağmen, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeye niyetimiz yoktur” diyen MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın açıklaması şöyle:

EGEMENLİĞİN VERDİĞİ GÜCÜ VE GURURU YAŞIYORUZ

23 Nisan 1920 tarihinde Birinci Büyük Millet Meclisi açıldı ve egemenliğimiz Atatürk ve silah arkadaşları tarafından ilan edildi. Bizler o günlerden bu günlere değin egemenliğin verdiği gücü ve gururu yaşıyoruz. 

Büyük bir savaş sonrası, birlik ve beraberlik içinde yaşayarak ve sarsılmaz temellere dayandırdığımız milli değerlerimizi de arkamıza alarak hareket ettik. Güçlü bir toplum olmayı başarmamızın yegâne gerekçesi; hiç şüphesiz milli irademiz ve egemenliğimizdir.

MİLLİ İRADE İÇİN TÜM DÜNYADA HİÇBİR MİLLETİN GÖZE ALAMAYACAĞI BEDELLER ÖDEDİK

Türk Milleti olarak; bu iradeye sahip olmak için, tüm dünyada hiçbir milletin göze alamayacağı büyüklükte bedeller ödedik. Milli birlik ve beraberliğimize çomak sokmaya çalışan ehl-i zillete ve onların işgüzar birlikteliklerine rağmen, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeye niyetimiz yoktur.

23 Nisan sadece çocuk bayramı değildir; aynı zamanda milli değerlerle büyütülmüş ve hayatını ona göre şekillendirmiş olan her vatanseverin bayramıdır. Günün anlamı öylesine derindir ki; bu yüzden Ulu Önder bunu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Çünkü milli şuur ve bağlılıkla büyüyen her çocuk, milli egemenliğin en değerli parçasıdır. 

Güçlü bir Türkiye için; en büyük dayanağımızın, milli egemenlik ve onun gelecekteki koruyucusu olarak seçilmiş çocuklarımız olduğunu belirtmek isterim. Bunun vermiş olduğu içtimai hissiyatımla tüm vatansever hemşehrilerimin Ulusal Egemenlik Bayramı’nı; çocuklarımızın da Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Çocuklarımıza ve gençlerimize, tüm halis niyetlerimle tertemiz ve yaşanılası yarınlar diliyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN