Başkan İlhan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

26 Ağustos 1071’de Malazgirt zaferiyle bu topraklara mührünü vurup , hakimiyetini  ilan eden Türk milleti yine bir 26 Ağustos gününde başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferler sonuçlanan Büyük Taaruzla bu topraklardan Türklüğü sileceği hayaline kapılanlara hiç unutamayacakları bir ders vermiştir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa ve aziz ordumuzun bu muazzam zaferi tarihimizin şanlı sayfalarında hak ettiği yeri almıştır.

    Asırlardır bayrak inmesin, ezan dinmesin diye can veren yiğitler Anadolu’yu vatanlaştırdı ve ebediyen vatan kalması için bugün de aynı şekilde Kızıl Elma uğrunda şehadet şerbetini içmeye devam ediyorlar.

  Bu duygu ve düşüncelerle Çağrı ve Tuğrul Beylerle Sultan Alp Arslan ve Kutalmışoğlu Süleyman şah’dan Osman Gazi’ye, Fatih’e, Yavuz’a ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar bu vatanı bize armağan eden büyüklerimizi; al bayrağa kanlarının rengini veren ve onu bugüne kadar hiç soldurmayan, Şehitler tepesini boş bırakmayan şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

   30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun. Allah Türk milletini ve vatanını her türlü düşmanın ve fitne odakların şerrinden korusun, Ordumuzu ve milletimizi daim muzaffer eylesin.

İlhan İLHAN

MHP Battalgazi İlçe Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN