Başkan Yıldız, İyi Parti Malatya'da Destan Yazacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         İyi Parti Malatya İl Başkanlığına Serdar Yıldız’ın gelmesiyle birlikte Malatya’da büyük bir ivme yakalayan ve İyi Parti teşkilatlarıyla daima istişare ederek çalışmalarını yakından takip eden İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yerel seçimlere sıkı hazırlandıklarını belirterek” Az Kaldı 2024 te Malatya’da belediyeler İyi Olacak” dedi.

          Malatya ve İlçe teşkilatlarını aktif hale getirerek sahada çalışmalara büyük önem veren İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yerel seçimler öncesi İlçe teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantılarını sıklaştırması dikkat çekti.

Yoğun geçen programlarına rağmen toplantılarda İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen İyi Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız” İYİ Parti Malatya İl Başkanlığımızca Battalgazi İlçe Bşk. A. Erhan Yağlıcı, Darende İlçe Bşk. Ahmet Çakır, Doğanşehir İlçe Bşk. Süheyla Kurnaz, Akçadağ İlçe Bşk. Hasan Uçak, Kale İlçe Bşk. Kazım Karadağ ve Yazıhan İlçe Bşk. Ali Topçu ve İl Bşk. Yrd. Kaan Peksezer ile bir araya gelerek Yerel Seçimler öncesi ilçelerimizde ki son durumu istişare ettik.

         İYİ Parti olarak Hür ve Müstakil olarak Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde Yerel Seçimlere gireceğiz. Rotamız Net Pusulamız Millet. Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da kabul görmüş halkın benimsediği önemli isimlerle seçimlerde Belediye Başkanlıklarını alacağız. 2024 Mart ayında seçimlerin galibi İyi Parti olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN