Başkan Yalçınkaya , Pütürge Hak Etmediği Bir Yanlızlık İçerisinde

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim  Yalçınkaya , Kadın Kolları Başkanı , Gençlik Kolları ve Teşkilat Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya , Bizler kısa bir zaman önce İlçe kongremizi yaparak Pütürge ilçe teşkilatımızı oluşturduk. Yol arkadaşlarımla beraber İlçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşları ayrıca Sivil Toplum Örgütlerini ve Pütürge'nin kanaat önderlerini ziyaret ederek isitşarelerde bulunup hep birlikte Pütürge'mizi nasıl kalkındırırız , nasıl barışı ve huzuru sağlarız diye fikir alış verişlerinde bulunduk.. Pütürge son yapılan 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Malesef  olumsuz gelişmelerden dolayı yanlızlaştırıldı kutuplaştırıldı. Pütürge'nin çok acil barışa huzura ihtiyacı var. Pütürge'nin normalleşmeye ihtiyacı var. Pütürge'nin çok büyük sorunları var. Pütürge her geçen gün nüfus kaybediyor göç ediyor.  İşssizlik had safhada. Tüm köylerde  yaşlı insanların haricinde kimseler kalmadı. Gençler işssizlikten umutsuzluktan Pütürge'yi terk ediyor..  Pütürge 24 Ocak Depremi ve Pandemi sonrasında büyük sıkıntılar yaşamaya başladı..  Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen özellikle köylerde hiç bir çalışma yapılmadı. İnsanların evleri yıkıldı hayvanların ahırları yıkıldı. Malesef bir yıldır siyasetçilerin halkı kandırmak için söyledikleri güzel ve süslü sözlerden başka yapılan hiç bir şey yok. 

Başkan İbrahim Yalçınkaya ; İlçe'ye sadece görünmek için gelen siyasiler sadece Cumhurbaşkanımızın arkasına sığınmış siyaset yapıyorlar.. Buraya gelip vatandaşın geçim sıkıntısı ile ilgili , kötü giden ekonomi ile ilgili , pandemide zarar gören esnafın durumu ile ilgili , İlçede  göçün durdurulması ile ilgili bir çözüm bulmak yerine sadece öğrenmişler Dış güçler , dillerine doladıkları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve Muhalefet , HDP , Birde her zaman kullandıkları baş örtüsü... Pütürge'nin vatandaşın bunları duymaya ihtiyacı yok..Pütürge'linin acil barınmak için eve , hayvanları için ahıra , ekip biçmek için desteğe , eğitim için internete ,bilgisayara tablete ihtiyacı var , sağlığı için doktora sağlık personeline ihtiyacı var.. Pütürgeli İktidar millet vekillerinden bunu duymak istiyor.. Pütürge'li 18 yıldır İktidar Milletvekillerinden hep aynı söz ve vaatleri dinlemekten bıktı..  Aslında söylenecek çok şey var.. Ama bugün sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için buradayız. İnşallah şu pandemi  süreci bitsin Pütürge'de her alanda sahada olacağız.. Köy köy ,  Ev Ev gezeceğiz Pütürge'nin en ücra noktaasındaki vatandaşlarımızı ziyaret edip yapılan bu zulmü haksızlıkları tek tek anlatacağız.. İktidarın ve Belediye Başkanının seçim öncesi beyannamesinde Pütürge'liye vaat ettiği projelerin tek tek takipçisi olacağız. 

 

Başkan Yalçınkaya , Bizleri kabul ettiğiniz için , bizlere destek verdiğiniz için tüm Malatya medyasına ve özellikle siz Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimine teşekkür ediyor tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ , İbrahim Başkan uzun zamandır tanıdığımız Pütürge ve memleketi için mücadele eden bir kardeşimiz. İbraahim Başkan tecrübeli bir kardeşimiz. Pütürge'nin sorunlarını çok yakından uzun zamandır takip ediyor. DEVA Partisi Pütürge Teşkilatının İbrahim Başkanımla beraber İlçeye farklı bir siyasi anlayış getirdi. Pütürge'nin sorunlarını gündeme taşımaya başladı. İnanıyorum ki Pütürge için İbrahim Başkan ve ekibi elinden geleni yapacaktır. Bizde yaptığı her doğru işin takipçisi ve destekçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kim memleketi için bir taş üstüne taş korsa bizde onun yanında oluruz. Bu nazik ziyaretinden dolayı DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahgim Yalçınkaya ve tüm Teşkilat Üyesi arkadaşlarına bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN