Başkan Yalçın, Kalorferi Yanmayan Okul

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Kalorferi yanmayan okulla ilgili  basın açıklamı. Başkan Yalçın, Şu açıklamalarda bulundu.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR Makamda, sıcak Kilimalı veya kaloriferli odada döner koltukta oturmakla Müdür olunmaz İdareci hiç olunmaz.

İlk okul öğrencileri bu soğuk havada okul sıralarında soğukta donarken ne hikmetse idaricilerden bile ses çıkmıyor. Sizlerin çocuğu, evladı yokmu.

Aldığmız ve gelen bilgilere göre kaloriferle çalışmıyor öğrencilerimiz Okulda kaloferin çalışmadığını bu nedenle hasta olduklarını söylediler.
 
Peki, Bunlar sizin çocuklarınız olsa acaba ne yapardınız. Taştepe mahllesi değilde başka bir okula veya elit bir yerde bir okul olsaydı, vay halinize sayın yöneticiler.

Sayın Bakır, şunu bilinki bir Ülkede en önemli konu Eğitimdir. Çocuklarımız bizlerin ve Ülkemizin geleceğidir. Bakın 2023 - 2024 Eğitim Yılı başlayalı aylar oldu özellikle kenar mahallelerimizde halen kaloriferleri yanmayan okullarımız var. Makama ataman yapıldıktan sonra kaçtene okulu ziyarete gittiniz.
Merkezde bulunan okulları ziyaret ediyorsunuzda kenar mahallelerdeki okullarımızın günahı ney, gariban ve yoksul olmakmı, bu kenar mahallelerimizi neden ötekileştiriyorsunuz niçin görmezden geliyorsunuz.

Sayın BAKIR, Hatice İsmet Şeftalicioğlu İlk öğretim Müdürü Sayın Fuat ALTINTAŞ Siz ne iş yapıyorsunuz Kaloriferler yanmıyor Çocuklarımız hastalanıyor siz neredesiniz. Kenar mahallemiz olan Taştepe mahallesinde bulunan Hatice, İsmet Şeftalicioğlu İlk öğretim okulumuzun kaloriferleri yanmıyor neden yanmıyor Milli Eğitim Müdürümüze bilgi verdinizmi, Sayın BAKIR Okul Müdürü Size bilgi vermedimi gerekli bilgi verildiyse eğer niçin ilgilenmiyorsunuz.

 Eğitim gören Çocuklarımıza acımıyorsanız, Eğitim veren Kadr-i Şinas Öğretmenlerimizedemi hiçmi acımıyorsunuz. Birici sınıfta eğitim gören öğrencilerimizden onun üstünde hasta olan var. Bu çocukların günahları nedir.
 
Sayın BAKIR, Okul Müdürü Sayın ALTINTAŞ, Bulunduğunuz Makamın, Oturduğunuz Koltuğun Hakkını veremiyorsanız bırakın çekip gidin Malatya' mızda illaki o Ulvi Makamın Hakkını verecek Eğitim Camiamıza Sahip çıkacak İdarecilerimiz, Emektarlarımız vardır..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN