Başkan Yalçın Arıcak, Bizler Her Zaman Gazilerimizin Yanındayız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Gaziler Günü Nedeniyle Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs'a Ziyarette Bulundular. Başkan Yalçın Arıcak, Bizler Alperenler Olarak Her Zaman Gazilerimizin Yanındayız Dedi.

Başkan Yalçın Arıcak, Vatan’ın birliği ve bütünlüğü için canlarını defa eden şehitlerimiz, geçmişten beri bağımsızlık savaşımızda bizler için büyük bir anlam ifade etmektedir. Vatan sevgisi öylesine söylenmiş bir söz değildir. Tarihimiz bu konuda birçok destanlar ve nice kahramanlık öyküleriyle doludur.

Türk Milleti hiçbir zaman bağımsızlık uğruna savaşmaktan vazgeçmemiş milleti için şehit olmayı kendine borç bilmiştir. Bu sebeple şehitlerimizi hiçbir zaman unutmamalı onlara olan saygımızı yakışır bir şekilde yerine getirmeliyiz.

Bu tapıklar için toprağa düşenleri bu millet unutmadı ve unutmayacak.

Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Gaziler Günü Nedeniyle Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs, Başkanımızın misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs, Gaziler günü nedeniyle bizleri ziyarete gelen Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Muharrem Kıbrıs, Bizler ülke olarak her zaman birlik içinde oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Başkan Kıbrıs, Gaziler günü nedeniyle bizleri unutmayan ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Yalçın Arıcak ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN