Başkan Taşçı, Mike Tyson'la İlgili Şu Açıklamalarda Bulundu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Mike Tyson İlgili Şu Açıklamalarda Bulundu. Mike Tyson 78 Milyon Dolarlık Unvan Maçının Hastalığı Yüzünden 4 Ay Ertelenmesi Sebebi İle CNBC’de Canlı Yayına Katıldı Söyleşinin Bitiminde Aynen Şunları Söyledi.

M Tyson: Son olarak canlı yayını bahane bilerek bir kaç şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz aylardır Filistin topraklarında işgalci faşist İsrail rejimi tarafından bir soykırım gerçekleştiriliyor, dünyanın gözü önünde 10binlerce çocuk kadın masum insan hayatlarını kaybetti ve kaybediyor, buradan faşist barbar İsrail rejimine karşı direniş gösteren dünya halklarına bir şey söylemek istiyorum bir boksör ringe çıktığında dakikalarca dövüşür yumruk yer ve yumruk atar bazen bu o kadar uzar ki 11. rounda kadar yılmadan yumruk sallarsınız seyredenler bu yumrukların bir işe yaramadığını sanar çünkü rakip hala ayaktadır ve sürekli yıkılmadığı ve güçlü olduğu izlenimi vermeye çalışır ama boksörler bilir ki aslı öyle değildir 11 round boyunca atılan o yumruklar aslında o son yıkıcı vuruşa hizmet eder ve zamanı geldiğinde o son asil yumruk karşınızdakini yere devirir. 

İsrail'e karşı verdiğimiz direnişin işe yaramadığına bizi inandırmaya çalışanlara aldırmayın İsrail in ne kadar güçlü yıkılması imkansız bir rakip olduğunu göstermek isteyen şeytana inanmayın attığımız her yumruk onu yere yıkacağımız son yumruğa hizmet ediyor yılmadan yıkılmadan direnemez boykota devam ediyoruz direnişimizi sürdürüyoruz, bu direnişe katılan her renkten her ırktan her dinden insana saygı duyuyorum lütfen yılmayın son yumruğu düşünün hiçbir kötülük sizden güçlü değildir.... Mike Tyson bu konuşmayı 4 kez sözünü kesmek istemelerine rağmen yapıp bitirdi konuşmayı geçen hafta yapmış.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN