Başkan Sürücü, İstişare Toplantılarımız Devam Edecektir

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çalışan ve Emekliler İçin, Türkiye’de Yeni Bir Dernek Kuruldu. Yeni kurulan derneğin genel merkezi İstanbul’da olup ve tüm illerde çalışmalarına başlarken, HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya il Başkanı Ahmet Sürücü oldu. Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Bizler emekli kardeşlerimize sahip çıkarak ve yine hak hukuklarını savunmak için bu yola çıktık. Her zaman emekli kardeşlerimizin yanındayız.

HAK BİR Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü,  Derneğimizin Kurucu Üyeleriyle Birlikte İlk İstişare Toplantımızı Yaptık. Kurucu Üyelerimiz, Naci Şavata, Yüksel Duman,  Arif Koyun,  Mustafa Cengiz, Vodafone Bayii İşletmecisi, Fatma Gürbüz, Çalışan Ev Hanımı,  Kübra Işık, TÖTM De Memur, Ali Aydoğan,  Emekli Öğretmen Ve Gazeteci, Program Yapımcısı, Muhsin Gürbüz, Emekli Sağlıkçı,    Mehmet Kundaktepe, Emekli Öğretmen, Yaşar Gürhan, Öğretmen Emeklisi Ve Avukat,  Mustafa İlhan, Emekli Çiftçi,  Abdulvahap Kaya, MEB Müfettiş Emekli,  İdris Demirhan, Emekli, Hüseyin Polat, Emekli Banka Müdürü,   Mikail Güven, MEB Emekli Müdür.

Dernekle ilgili bilgiler aktaran HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya il Başkanı Ahmet Sürücü, Derneğimizin amacı çalışan ve emeklilerin özlük haklarının korunması, savunulması varsa eksikliklerin giderilmesi gibi konularda istişarelerde bulunmak ve yeni haklar kazandırmak, milli ve manevi değerler çerçevesinde birlik ve beraberliği sağlamaktır dedi. Bizler HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği olarak her zaman emekli kardeşlerimizi zaman zaman ziyaret ederek sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı yapacağız.

Başkan Sürücü, şöyle devam etti, HAK BİR Çalışan ve Emekliler Malatya il başkanlığı Teşkilatı olarak, istişare toplantımızı gerçekleştirdik, Çalışan ve Emeklilerimizle ilgili Adaletsiz Gelir Dağılımı, Toplumun önde gelen şahsiyetlerinden oldukları, Emekli olduktan sonra ötekileştirmeden, Herkes gibi sosyal Devlet ilkeleri doğrultusunda HAK ve Hukuklarının korunması gerektiği hususunda istişaremizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

İl Başkanı Sürücü, Emekli kardeşlerimizin marketlerde indirimlerden yaralanmak için, rahat bir şekilde alışveriş yapmaları içinde çalışmalarımızın olduğunu belirtmek isterim. Yine Uçak ve tren Seyahatlerinde %50’ye yakın indirim çalışmaları gibi hususlarda istişaremiz devam ediyor.  Bizler istişarelerimizi hep birlikte yapıyoruz ve birlikten güç doğar. Allah birliğimizi daim etsin inşallah.

HAK BİR olarak her daim yanlarında olduğumuzu dile getirdik. İstişare toplantımız bundan sonrada devam edecektir ve bu istişare toplantımıza Katılım sağlayan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mikail Güven | 03 Ocak 2024 00:34

    Derneğimizin ülkemiz ve milletimiz icin hayırlı hizmetlere vesile olmasını Rabbim den niyaz ediyorum.

BUNLARA DA BAKIN