Başkan Sarıbaş, Tek Adamlık Rejimi Ülkeyi Felakete Götürüyor

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Başkanlık Sistemi ve Tek Adamlık Rejimi Ülkeyi Felakete Götürmektedir dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Süleyman Sarıbaş, Tek Adamlık Rejimi Ülkeyi Felakete Götürüyor.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti.

Başkan Süleyman Sarıbaş, Uzun süren pandemi yasakları nedeniyle planladığımız ziyaretlerimizi bir türlü gerçekleştiremedik. Çok Şükür yasakların kalkması ile birlikte Yönetimde bulunan arkadaşlarımızla birlikte  ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık.. Tabi planlarımız içerisinde başta bizlerin ve halkın sesi olan basın ve medya kurumlarını ziyaret etme planımız vardı. Siz  değerli Anadolu Basın Birliği yönetimi ve üyesi arkadaşlarımızla ancak bugün hasbihal edebilme fırsatı bulabildik..  Basın ve Medya Kuruluşları, Gazeteciler Demokrasinin garantisidir. Halkın  ve milletin sesidir..  Maalesef bugüne gelindiğinde Medya ve Basın kuruluşları mevcut  İktidar tarafından büyük bir  baskı altına alınmış durumda.. Özellikle Ulusal ve Yaygın Basın  İktidar tarafından fonlanan iş insanları tarafından ya satın  alınmış yada  reklam  ve ceza tehditleriyle susturulmuş durumda.....

Süleyman Sarıbaş, Acilen Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçilmelidir

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Artık gelinen noktada  tek adamlık rejimi ülkeyi işlemez ve yönetilemez hale getirmiş durumda. Devletin adeta kurumlarının içi boşaltılmış, Liyakatsiz ve adaletsiz atamalarla kurumların ve devletin bir çok yerine iktidar yanlısı  biatçe  makam ve saltanat sarhoşları atanmış ve  binlerce yıldır devlet geleneği olan Türkiye Cumhuriyeti tek adam rejimine mahkum edilmiştir. Devletin tüm kurumlarının  tek sorumlusu Cumhurbaşkanı Erdoğan olmuştur..100 Yıllık Türkiye Cumhuriyeti  tek adam rejiminin kurbanı olmuştur.   Başkan Sarıbaş, yönetilmez hale gelen Türkiye'nin bu  krizden kurtulması için acil  erken seçim kararı alınıp  milletin  önüne sandık konmalıdır. Acilen tek adamlık rejiminden bu ucube başkanlık sisteminden vazgeçilip Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçilmelidir. Milletimiz artık İYİ Parti’yi Ülkenin kurtuluşu olarak görmekte olup İnşallah yapılacak bir erken seçimde milletimiz İyi Partimizi iktidara taşıyacaktır dedi.

Başkan Süleyman Sarıbaş, Bundan sonra siz kıymetli basın mensupları ile sürekli istişare halinde olacağız. Basın ve Medyanın çok  büyük bir baskı altında kaldığı bu dönemde sizin gibi nadir özgür ve tarafsız yayın anlayışı ile görevi icra eden arkadaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli.. Bizleri burada misafir ettiğiniz için siz Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, İYİ Parti içerisinde tanıdığımız  bir çok kıymet verdiğimiz arkadaşımız görev yapmakta.. Bizler tüm siyasi partilerde eşit mesafedeyiz. Yeter ki siyasi partilerin derdi vatan olsun, bayrak olsun ve millet olsun. Bende şahsım ve üye arkadaşlarım adına sizlere başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN