Başkan Şahbaz'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz,  19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bir mesaj yayınlandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Şahbaz’ın Mesajı Şöyle:

Mahallenin sorun ve eksiklerini görüp yapılacak olan hizmetleri gerekli kurumlara ileterek çözüm araması için 7/24 Görev yapan mahalle halkına elinden geldiği kadar gereken çalışmalarını yaparlar ve yine kendi Mahallesindeki Muhtarlık görevini yerine getirmektir.

 Başkan Şahbaz, Bizler Muhtarlar olarak, Öncelikler kendi Mahallerimizdeki çalışmaları takip ederek tüm Mahalle sakinlerimizin gereken ihtiyaçlarını olup ve gereken mercilere iletip mağduriyetlerini gidermektir.

Bizler Muhtarlar olarak çalışmalarımızı sürdürerek Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek Tüm Devlet kurumları ve Belediye olmak üzere kurumları ile koordineli olarak çalışmaktayız dedi.

2020 Yılı Dünyaya ve Ülkemize hiçte hayırlı olmamıştır. Gerek deprem gerekse pandemi sürecinde halkla iç içe sıkıntılara ortak olup çözüm üreten yoksulun ve fakirin ve yine mazlumun yanında olanlarda mahalle muhtarlardır.

2020 Yılında Depremler ve yine Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs insanların piskolisini bozarak zor duruma sokmuştur. Koronavirüs nedeniyle Devletimizin ve yine yetkililerin uyarlarına uyarak en kısa süre içinde hep birlikte bu virüste kurtuluruz inşallah.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz,  19 Ekim Muhtarlar günü olması nedeniyle tüm Muhtarlarımızın gününü kutluyorum dedi. Şahbaz, Vefat eden Muhtarlarımıza Allah’tan Rahmet Eylesin ve Mekânları Cennet Olsun, Görevlerini sürdüren Muhtarlarımız nice uzun yıllar diliyorum dedi.

BAŞKAN ŞAHBAZ, MUHTARLARIMIZIN 19 EKİM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM…

Süleyman ŞAHBAZ

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN