Başkan Sadıkoğlu'ndan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

(MTSO) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yönetim kurulu üyesi Ömer Dinç'le Birlikte Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(MTSO) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yönetim kurulu üyesi Ömer Dinç’le Birlikte Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sadıkoğlu, STK’lar bizim için çok önemlidir, Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde TSO Olarak destek olalım dedi.

(MTSO) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizler STK’larımıza önem veriyoruz. Sadıkoğlu, Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek dernek çalışmalarıhakkında bilgiler aldı. Başkan Ayşe Alpaslan,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Odamızı ziyaret etmişlerdir. Bizlerde bugün iade ziyaretinde bulunduk.  Bizleri misafir eden Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum,  dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyarete gelen (MTSO) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim kurulu üyesi Ömer Dinç’e Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Sayın Başkan Sadıkoğlu, göreve geldiğinden bugüne kadar Malatya’mızda çok önemli projeler ve yine büyük çalışmalara imza atmıştır. Organize sanayinde binlerce vatandaşlarımıza ekmek kapısı açmıştır. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler STK’lar olarak çalışan Başkanlarımıza sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız. Bakınız Sayın Başkan Sadıkoğlu, Göreve gelmeden Organize sanayisinde kaç kişi çalıyordu ve bugün ise kaç kişi çalışıyor, Binlerce insanımıza iş kapısı açmıştır ve Allah kendilerinden, yönetim kurulu arkadaşlarından razı olsun dedi.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak Sayın Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun çalışmalarını destekliyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Başkan Alpaslan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na derneğimize yaptıkları ziyaretlerden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN