Başkan Özcan, Basın Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan Parti binasında Malatya Basın kuruluşlarıyla bir araya gelerek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Özcan yaptığı açıklamada" 2020 yılı büyük sorunlarla geçti. Pandemi başta olmak üzere, deprem ve afetlerle sarsıldı, İnsanların hafızalarında kötü anılar bırakan 2020 yılının hayatımızdan götürdüklerini unutmadan 2021'de, daha sağlıklı, huzurlu mutlu bir yıl diliyorum.  AK Parti iktidarında basın maalesef baskı altına alınarak, tek taraflı bir yayın yapmaya zorladılar. Kendilerinden yana olmayan hiçbir medya kuruluşuna yaşam hakkı tanımadılar. Bir takım gerekçelerle basın mensupları cezaevlerine atıldı, çoğu hakkında davalar açıldı.

 Medya, AKP döneminde tam bir yıkım yaşadı. Her şeye rağmen yerel medya, sağ olsun bizlerin haberlerini kullanma cesareti gösterdiler. İYİ Parti iktidarında basının üzerindeki tüm baskılar kalkacak ve bütün medya kuruluşlarına aynı mesafede olunacak. Bu vesile ile bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü bir ker daha kutluyorum.  Değerli basın mensupları, yeni yılda uygulanacak olan asgari ücret maalesef yine hüsran yarattı. Açlık sınırının altında bir rakam reva görüldü. Hele, emeklilerin aldıkları aylık tam dram. Vatandaşlarımızın yoksulluk, yoksulluk içinde kıvranıp duruyor.

 İktidar bu yaşananları ya görmüyor, ya da görmemezlikten geliyor. İYİ Parti iktiranın gelişen, büyüyen, hakça paylaşan bir Türkiye'yi inşa edeceğiz inşallah. Katılımlarınızdan dolayı hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım."  İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan daha sonra Malatya'da bulunan Basın Dernek Başkanlarına Çalışan gazeteciler adına Plaket takdimi yaptı.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizleri bugün burada misafir eden İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve meslektaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Dağ, Basın çalışanı kardeşlerimizin zor şartlarda görev yaptıklarını dile getirdi. Basın camiasının en büyük sıkıntısı internet medyasıdır. Biran önce internet medyasının biran önce yasalaşması gerektiğini dile getirdi.İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan Basın çalışanlarını unutmadı ve bugün ev sahipliğini yapmıştır ve 10 Ocak gazeteciler günü anısına basın kuruluşlarına plaket takdim etmiştir, kendilerini kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN