Başkan Koçak ve Özdemir'den Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Malatya'nın Sevilen Kanaat Önderlerinden ve Siyasetçilerinden Olan Eczacı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanlığına seçildikten sonra STK ziyaretlerine devam etmektedir. Malatya’nın Sevilen Kanaat Önderlerinden ve Siyasetçilerinden Olan Eczacı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Koçak, STK’larımız bizim için çok önemlidir dedi. Bizler göreve geldiğimizden bugüne kadar STK Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz.

Başkan Koçak, Bizler Ankara Pütürgeliler derneği olarak Malatya’mızdaki derneklerimizi zaman zaman ziyaret ediyoruz ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz.  Vatanseverler derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek olarak önemli çalışmaların olduğunu ve bu çalışmaları görünce tabi ki bir Malatyalı olarak seviniyoruz dedi. Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği kuruluşundan bugüne kadar gerçekten çok önemli ve güzel çalışmalar yaptığını görmekteyiz dedi. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir, Vatanseverler Gençlik eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Özdemir, Kısa zaman içinde kurulan Vatanseverler derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum dedi. Özdemir, İnşallah başarılı olursunuz dedi. Bizler MASTÖB olarak STK’larımıza zaman zaman ziyaretler yapıyoruz ve bu ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecektir.

Başkan Nazife Özdemir, Bizler MASTÖB olarak her zaman STK’larımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Yeter ki STK’larımız güzel hizmetler yapsınlar bizlerde yanlarında olalım dedi. Özdemir, Bizler vatanseverler derneğini ziyaret etik ve bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ve yine tüm ekibini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden kıymetli başkanlarımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler hiçbir zaman ben demeden, ekipçe yolumuza devam ediyoruz. Bizler dediğimiz için hep başarılı oluyoruz, güçlü bir yönetimimiz ve ekibimiz var dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizleri ziyaret eden çok kıymetli iki başkanımız olan Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak ve MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Başkan Alpaslan, Vatanseverler derneği olarak her iki başkanlarımızın çalışmalarını yakinen takip ederek, takdir ediyoruz ve bu çalışmalarıyla gurur duyuyoruz dedi. Ankara’da Güzin Koçak, İstanbul’da Nazife Özdemir Başkanlarımız Malatya’mızı temsil ediyorlar ve bizler kendilerine başarılar diliyoruz.

Başkan Alpaslan, Kısa bir süre içinde kurduğumuz Vatanseverler derneğimizle önemli çalışmalarımızı ve yine projelerimizi hayata geçirdik ve bu çalışmalarımız devam etmektedir. Derneğimizin kuruluşunun Pandemi sürecine dek gelmesi nedeniyle bazı projelerimizi ertelemiş bulunmaktayız. İnşallah en kısa süre içinde bazı projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Alpaslan, İlk hedefimiz olan beş yıl içinde 44 projeyi hayata geçirmektir. Bazı nedenler ve yine Pandemi, ekonomi sıkıntılar nedeniyle birazda olsa ara vermekteyiz ve en kısa bir sürede çalışmalarımız devam edecektir.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizleri ziyaret eden çok kıymetli iki başkanlarımız,  Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak ve  MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir Başkanlarımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN