Başkan Kiraz, Seçim Yarın Yapılacak Gibi Seçime Hazırız

Ülke ekonomisinin iyi yönetilemediği iddialarında bulunan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Biz bir an önce sandığın gelmesini ve erken seçimin yapılmasını istiyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çünkü uzun süredir Türkiye’de önemli problemler birikmiş durumda özellikle ekonomik anlamda ciddi sıkıntılarımız var. Pandemiden çok önce başlayan bir ekonomik kriz var. Artık yönetilemeyen bir ülke var. Eğitimde, dış politikada, ülkeyi ve halkı ilgilendiren her alanda yönetilemeyen bir ülke haline geldik. Şu anda ekonomimiz tepe taklak bir gecede merkez bankası başkanı değiştiriliyor. Bir bakıyoruz altın artmış, bir bakıyoruz ki faizler afaki şekilde artmış. Aslında bunların istikrarsız bir ortamdan kaynaklandığı görüşündeyiz.

 Zaten ekonominin temellerinden biri de siyasi istikrardır. O nedenle yeniden bir seçim gelmeli ve yeniden halk seçimini yapmalı. Yeniden parlamenter sistemi getirerek başta işçi ve adalet anlamında temeller atıp, onun üstüne de güçlü bir ekonomiyi inşa etmesi gerekiyor. Bunların artık bu iktidar tarafından yapılmayacağı bir gerçektir. Mevcut iktidar 1,5 yıldan beri süren pandemiyi bahane etmemeli zaten bizi 19-20 yıldır bizi yöneten AKP iktidarı işsizliği çözemedi. Ekonomiyi büyütemedi. Maalesef ülkenin sorunlarını çözemedi. Bu sorunlar daha da derinleşerek, devam etti. O nedenle bir an önce sandık gelmelidir. Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin millet ittifakıyla kurmuş olduğu ittifakın başarılı sonucu genel seçimler de yansıyacaktır. Yerelde gıpta ile gösterilen performans genele de yansıyacaktır. Bu anlamda biz kendimize, kadrolarımıza güveniyoruz.

Başkan Enver Kiraz, Seçim yarın yapılacak gibi seçime hazırız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN