Başkan Kaya'dan Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'na Ziyaret

Başkan Kaya'dan Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'na Ziyaret...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Kaya, Yardımlaşma duygusunu insanlarımızın benliğine işlememiz gerekmektedir dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı, M.Ali Kaya ve yönetim olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Fırat’ı ziyaret etti.

 

MHP İlçe Başkanı M.Ali Kaya yaptığı açıklamada “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma toplum bireylerinin sahip olması gereken en güzel vasıflardır. Toplumsal dayanışma bir toplumun her bir bireyin yardımlaşması ve birlikte hareket etmesidir. Toplumsal dayanışma ülkelerin tarihi açısından oldukça önemlidir. Çünkü dayanışmalar sayesinde toplumlar ve ülkeler kalkınır, refah düzeyi ve ahlak düzeyi yüksek toplumlar oluşmasını sağlar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak toplumdaki dayanışma ve yardımlaşma duygusunu insanlarımızın benliğine işlememiz gerekmektedir. Dedi. 

Başkan Kaya, ‘Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Adnan Fırat beye gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür ederiz. Görevinde muvaffakiyetler dileriz. Bu ziyaret esnasında bizlere eşlik eden Kernek Mahallesi Muhtarı Metin Türkoğlu ve Fırat Mahallesi Muhtarı Nihat Biner Muhtarlarımıza teşekkür ederiz ’ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN