Başkan Gürkan, 'Senin Şehrin' Programına Konuk Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Habertürk TV'de ekranlara gelen, Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu 'Senin Şehrin' programına katıldı...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Gürkan programda Malatya’ya yapılan yatırım ve hizmetleri anlatırken, yeni proje ve hedeflerini de açıkladı. 

Habertürk Tv’ ekranlarında Fatih Türkmenoğlu’nun sunduğu ‘Senin Şehrin’ programının bu haftaki durağı Malatya idi. Malatya tarihinin anlatımıyla ekranlara gelen programda, Arslantepe Höyüğü, Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi, Asya ve Avrupa’nın en büyük Fotoğraf Makinesi Müzesi, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Eski Malatya Surları, Selçuklu döneminde yapılan Ulu Cami, Darende Somuncu Baba, Şire Pazarı ve Maldia Kadın Kooperatifi’nin yaptığı yöresel yemekler izleyenlere tanıtıldı.
Malatya’nın tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımların da yer aldığı programa konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan hizmet ve yatırımları anlattı. Yeni açılan cadde ve sokaklarla birlikte devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Malatya’da yeşilin daha da artırılacağını ve bu anlamda yeni parkların şehre kazandırılacağını ifade etti. Fuarlar merkezi olan Malatya’nın yeni ve modern olarak yapılan Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında da sona gelindiğini söyleyen Başkan Gürkan, Malatya’da kayısının katma değerini artıracak olan Lisanslı Depoculuk alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerde verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN