Başkan Gürkan'la Birlikte Malatya Vizyonunun Çok Çok Değiştiğini Görüyoruz

Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Başkanı - AK Parti 22-23 ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarette Hüseyin Tanrıverdi’nin yanı sıra AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir’de yer aldı.

Başkan Gürkan, ziyaret sırasında ilk olarak Tanrıverdi ve beraberindekilere Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nu gezdirdi. Tanrıverdi, Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunun çok güzel göründüğünü, büyükşehir belediyesi ve Malatya’ya yakışan bir salon olduğunu söyledi.

Daha sonra Başkanlık Makamında devam eden ziyaret sırasında memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya, Sayın Milletvekilimizin gençliğinden itibaren aşina olduğu bir il. Biz, Malatya’yı tarif ederken insanlık medeniyetinin başladığı, Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri olarak tarif ediyoruz. Geçmişte ilim irfan destanları yazan, kahramanlık destanları yazan ve medeniyet destanları yazan büyüklerimize layık olmak için Malatya’yı mazisine layık istikbale hazırlıyoruz. Bizde hizmet destanları yazma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Sayın Hüseyin Tanrıverdi beyefendiyi ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı onur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Başkanı - AK Parti 22-23 ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise “ Malatya’da olmaktan ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duydum. Ben ve arkadaşlarım, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana başkanımızın çok büyük hizmetler verdiğinin şahidiyiz. Bu anlamda kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya, kırk yıl öncesinden bu yana sıkça ziyaret ettiğim illerden biridir. Kırk yıl öncesinden büyük değişikliklerin olduğu görülmekte ama büyükşehir belediyesi olduktan sonra ve özellikle Selahattin Beyin büyükşehir belediye başkanı olmasıyla birlikte Malatya’nın vizyonunun çok çok değiştiğini görüyorum ve vizyonu değişirken halkının da refah ve kültür seviyesinin yükseldiğini fark ediyorum.

Belediyecilik gönül alma işidir. AK Parti belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Bu anlamda böylesi fiziki imkanları ortaya korken, vizyon sergilerken, bunun yanı sıra gönül belediyeciliğini ortaya koyması, halkın gönlünü alan hizmetleri ortaya koyabilmek gerçekten bir imkan işi olmakla birlikte bir müteşebbis ruhunun olmasını gerektiriyor. Bu ikisinin birleştiğini Malatya Büyükşehir Belediyesinde ve Malatya’da görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Malatya’nın değişik cadde ve sokaklarını gezme ve görme fırsatını yakaladım. Her yerde kar ulaşıma engel, insanların dolaşımına engel olurken Malatya’da kapalı bir yolun olmaması ve işçilerin cansiperane çalışmasıyla Malatyalılar hak ettiği hizmeti alabiliyorlar. Bu hizmeti sunanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.

Başkan Gürkan ziyaretin anısına Hüseyin Tanrıverdi’ye çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN