Başkan Gürkan, İftar Çadırında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürkan, iftar yapmaya gelen vatandaşlara yemek de dağıttı.

Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda Ramazan coşkusu devam ediyor. Günlük 2 bin 500 kişiye iftar yemeğinin verildiği İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürkan, hayırsever vatandaşların katkıları ile iftar yemeklerinin verilmeye devam ettiğini belirterek, “Mustafa bey iftar yemeğimizi veren hayırsever işadamımızdır. Ben Mustafa beye bu hayırseverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Hakikaten burada günlük 2500 burada 500 kişi evde olmak üzere yaklaşık 3 bin kişiye sıcak yemek veriyoruz. Bu sıcak yemeği veriyoruz derken Malatya halkı, Battalgazi halkı veriyor. Nasıl veriyor? İşte Mustafa bey kardeşimiz gibi kadirşinas hayırsever işadamlarımız sıraya koymuşuz, 29 gün Ramazan boyunca her gün hayırsever işadamımız 2500 burada, 500 kişi evde iftar yemeği veriyorlar. Bu da Malatyalıların ne kadar hayırsever, cömert olduğunu gösteriyor. Ben bu vesileyle tüm hayırsever iş adamlarımızı ve hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlarınızı kabul etsin diyorum” dedi.

Ramazan ayında gelen şehit haberlerine de değinen Başkan Gürkan, “Tabi şehitlerimiz bağrımız yaktı. Anadolu’nun dört bucağında 13 tane elim helikopter kazasında şehidimiz var. Diğer taraftan da 3 tanede terörle mücadelede şehidimiz var. Geçtiğimiz gün içerisinde 16 şehidimiz var. 16 şehidimiz ciğerimizi yaktı. Anadolu’nun her köşesinde şuanda dramatik sahne var, teröre karşı şiddetli bir öfke var. Bizim temennimiz, dileğimiz odur ki Ramazan ayının feyzi, bereketi hürmetine bu terör belasından bu Anadolu topraklarını, bu coğrafyayı, devletimiz biran evvel onlardan münezzeh kılsın” diye konuştu.

Hayırsever işadamı Mustafa Memiş ise, “Allah herkese güzel günleri nasip etsin. Arkadaşlarımıza da nasip etsin. İnsanlara hizmet etmek kadar güzel bir şey yok. Allah belediye başkanımızdan razı olsun tesisleri yaptığı için, bizleri de vesile kıldığı için” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN