Başkan Gözükara, Jandarma Bu Ülkenin Onurudur

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkan Mustafa GÖZÜKARA, Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 182.Kuruluş Yılı Kutlu Olsun.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkan Mustafa GÖZÜKARA, Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşunun 182.Kuruluş Yılı Kutlu Olsun

Jandarma Tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz. Milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir.

  Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yılı münasebetiyle Malatya il Jandarma Komutanı jandarma Albay Necmi İnceyi ziyaret ettik. Rabbim, milletimizin birliği ve devletimizin bekası için görev yapan Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul

 Ve Yetimleri Derneği Başkan

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN