Başkan Göktaş,Emekli Kardeşlerimizin Yanındayız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Değerli basın emekçileri sahipsiz emekliler siyasi parti temsilcileri ve değerli STK temsilcileri basın açıklamamiza hepiniz hoş geldiniz.


Birleşik emekliler sendikasi Malatya şubesi olarak katılım sağlayan herkese teşekkürler.
Bugünkü basın açıklamamizda 2024 temmuz maaş artışlarından depremzede emeklilerin sorunları deprem bölgesindeki belirsizlik nedeniyle esnafların düştüğü hak  mahrumiyeti devletimizin emekliyi ve depremzedeleri  unutmasini dile getireceğiz.


Temmuz ayı maaş zam oranları TÜİK in sahte ve talimatli olarak yüzde 25.73 olarak açıklaması sonrası hükümetin en düşük emekli maaşı ni 12500 olarak açıklaması bizleri hiç şaşırtmadı..iyice anladikki bu hükümet zenginden yana mültecileri besleyen politikasından vazgecmiyecek.Fakirden alıp zengine verecek .zaten bu iktidar doneminde ne fakirin karnı doydu.  Nede zenginin gözü doydu.  Biz emeklileri zaten gözden çıkardılar .unuttukları bir konu var bu emekli 30 40 yıl prim yatırmış hakkı olanı istiyor verdiğiniz bir sosyal yardım veya sadaka değildir. 


Yıllarca primini yatırmış ama siz bu birikmiş primleri yol köprü yaptık derseniz veya başka birilerine peşkeş cektiyseniz bu sizin sucunuz emeklinin değil..Emeklinin istediği sadece insan onuruna yakışır bir yaşam tüm dünya emeklileri gibi hayatların sonbaharında kimseye minnet etmeden yaşamak istiyoruz.


Temmuz zammı gelmeden herşeye yüzde otuz kırk zam geldi zaten yani verdiğiniz zam cebimize girmeden aldınız

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN