Başkan Eker'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Asker ve Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 82.'inci yıldönümünde rahmet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tarihi boyunca şanlı zaferler yazan, tarihin altın sayfalarında yer alan, bu büyük millete Cumhuriyet gibi büyük bir eser bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin bağımsız bir şekilde yaşayabilmesi ve gelişebilmesi için kendini milletine adamış büyük bir devlet adamıdır.

Gazi Mustafa Kemal; hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde tüm gücünü büyük milletimize olan inancından ve güveninden almıştır. Tarihin her döneminde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında; ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olarak bizlerin, bugün ve bundan sonrasında da hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz herkes tarafından çok iyi bilinmelidir.

Bugün hepimize düşen ortak görev; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, milli değerlere sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu canlı tutmak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz’ sözünde olduğu gibi devraldığımız Cumhuriyetimizi; iyi yetişmiş gençlerimizle, daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyıp, yurdumuzu muasırlaştırma seviyesinin çok çok daha üstüne taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal edişinin 80.’inci yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Hayrettin EKER

Malatya Huzur Sağlık Sen

İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN