Başkan Dağ, Veteriner Hekimleri Köylü ve Yetiştiricinin Mutlak Sesi Olmuştur

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MALATYA VHO BAŞKANI ERGÜN KOŞAR “COVİD-19 PANDEMİSİNDE MESLEĞİMİZİN ÖNEMİ DAHA DA ANLAŞILIR HALE GELMİŞTİR.”

   Malatya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ergün Koşar ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesine ziyarette bulundu. Başkan Ergün Koşar yerel medyanın önemine ifade ederek, basın mensuplarının gece gündüz demeden vatandaşlara haber verme mücadelesinin takdire değer olduğunu ifade etti.

COVİD-19 Pandemisinde Mesleğimizin Önemi Daha da Anlaşılır Hale Gelmiştir.
    Malatya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ergün Koşar, Covid-19 salgın döneminde Veteriner Hekimlik mesleğinin daha da anlaşılır hale geldiğini vurguladı. Zoonoz diye nitelendirilen, hayvanlardan insanlara insanlardan da hayvanlara bulaşan hastalıkların önlenmesinde veteriner hekimliğin rolünün büyük olduğunu ifade etti.

Başkan Dağ “Veteriner Hekimleri Köylü ve Yetiştiricinin Mutlak Sesi Olmuştur.”
    Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, dağ taş demeden hizmet eden Veteriner Hekimlerin, köylü ve yetiştiricinin mutlak sesi olduğunu ifade ederek “ İlimizde de özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizi etkileyen 2020 Elazığ depreminde, Malatya Veteriner Hekimleri Odasına bağlı gönüllü Veteriner Hekimlerin, ücretsiz olarak bu ilçelerimizde depremden etkilenen hayvanlara müdahale ettiğini biliyoruz. Gerçekten takdire şayan. Yönetim kurulu Başkanı Ergün Koşar ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN