Başkan Dağ, Özlem Ve Minnetle Anıyoruz

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Dağ’ın Mesajı Şöyle:

"Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük önder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünde nedeniyle onu saygı, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.

“İstiklal mücadelemizin ve devletimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde rahmetle, minnetle anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işgalci ve sömürgeci batılı devletlere karşı verdiği istiklal mücadelesi ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda referans olarak aldığı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ideali bugünde aynı inanç,  azim ve kararlılıkla korunacak ve her şartta sahiplenilecektir.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum. Ruhu şad olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN