Başkan Dağ'dan Türk Polis Teşkilatının 176'ncı Yıl Dönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 'Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duyuyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Dağ, Polis Teşkilatımızla Gurur Duyuyoruz Dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duyuyoruz.

Başkanı Zeki Dağ, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır ve kazanmaya devam ediyor. Vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan ayrı yeri vardır.

176 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisi asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilatımızdır.

İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur ve hala bu başarılı çalışmaları devam etmektedirler.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Polis Haftası Nedeniyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimize Allahtan Rahmete Gazi Olan Polislerimize Allahtan şifalar diliyorum. Türk Polis Teşkilatının 176’ncı Yıl Dönümü Kutlu Olsun…

Zeki Dağ

Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN