Başkan Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Bir Kahramanlık Destanıdır Dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “ 30 Ağustos, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini ve vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya gösterdiği büyük bir kahramanlık destanıdır.” dedi. Vatan topraklarının kurtuluşu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır.

Milletimizin tarih yolculuğumuzdaki şeref halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile birlikte vatan toprakları işgalden kurtulmuş, milletimizin önünde yepyeni ufuklar açılmıştır. Büyük Taarruz ile kazanılan zafer tarihten silinmek istenen Türk milletinin yeniden şahlanışının adıdır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutlu Olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN