Başkan Çınar'dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt’un gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz demeden çalışan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öncülüğündeki Yeşilyurt Belediyesi Ailesi ‘Birlik ve Beraberlik’ programında bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Şirket Genel Müdürleri, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, belediyenin farklı birimlerinde görev yapan personellerin yanı sıra Yeşilyurt Belediyesinin iştirakleri olan şirket çalışanlarının tam kadro katıldığı program; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının üst seviyede olduğu Yeşilyurt Belediye Ailesinin daha fazla güç kazanmasına katkı sundu.

Programın başında; 2019 ile 2023 yılları arasında toplam değeri 1 Milyar 794 Milyon 181 Bin TL. yi bulan 100 yatırımın altına imza atarak bugünden geleceğe güzel yatırımlar emanet eden Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları ile devam eden projelerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Fatma Aslanargun,  “Böylesine güzel bir ortamda bizleri bir araya getiren, göreve geldiği günden beri bizlere desteklerini esirgemeyen, çok güzel başarıların altına imza atan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 81 il arasında en yüksek banka promosyonunu bizlerle buluşturan Başkanımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

        Belediyeciliğin ekip ve gönül işi olduğunu söyleyen Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Mustafa Hanlı, “ Bu ekibin bir parçası olmak benim adıma da gururdur. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, her zaman yanındayız. ” diye konuştu.

        Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Yakup Özbayrak ise, kendilerini güzel ve samimi bir ortamda misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tüm personellerle tek tek tokalaşarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN