Başkan Canbay'dan 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümü Mesaj

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak düşüncelerini paylaştı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Darbeler kan, zulüm ve gözyaşı anlamına gelmektedir. Bu millet darbelerin acısını on yıllardır sokakta, okulda, cezaevlerinde, işkence odalarında gördü. Seçimle gelenin seçimle gideceğini herkesin zihnine kazıması lazım. Sivil siyaset en güzel askeri vesayetten daha iyidir. 21. yüzyılın Türkiye'sinde darbelerin ülkemiz de hala konuşuluyor olması ülkemiz adına üzücü bir durumdur. Yapan kim olursa olsun ister 28 Şubatçılar olsun, ister fetö olsun bir yerlerden aldıkları emirlerle bu ülkeye en büyük kötülüğü yapmışlardır. Daha dün eski ABD ulusal güvenlik danışmanı ülkelerdeki darbe girişimlerine nasıl destek verdiklerini açıklamakta bir beis görmemiştir.

İşte 15 Temmuz da meydanlara çıkan parti ayrımı gözetmeyen herkes darbeler döneminin bittiğinin mesajını tüm dünyaya haykırmışlardır. Demokrasimizi katletmeye çalışanlara 251 şehidimiz ile karşı gelinmiştir.  O gece, kimsenin ne dediğine bakmadan sokağa çıkan binlerce insan sayesinde darbeciler amaçlarına ulaşamadılar.

Saadet Partisi olarak bu darbe dönemlerinde en büyük mağduriyetlere uğramış bir teşkilat olarak diyiyoruz ki, Türkü ile, Kürdü ile, Lazı ile, Çerkezi ile vs. bu millet bir daha asla darbecilere meydan vermeyecektir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN