Başkan Ayşe Alpaslan'dan Millet Partisine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut'u ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut’u ziyaret etti.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Millet Partisi Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak Malatya’mızdaki bulunan siyasi partilerimizi ve STK’larımızı ziyaret edeceğiz dedi. Sait Korkut, Başkanımız yıllardır partinin il başkanlığını yürütüyor ve çok önemli çalışmalar yapmış ve kendi davalarına sahip çıkmışlardır. Ülkenin birliği ve beraberliği için bizler STK’lar ve siyasi partilerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız dedi.

Başkan Alpaslan, Derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmaya Sait Korkut Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerde bugün Sait Korkut, Başkanımıza ziyarette bulunduk dedi. Başkan Alpaslan, Bizleri misafir eden Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut Bey’e ve yönetim kuruluna şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Sait Korkut, Bizler siyasi partiler olarak bayanlarımızın önünü açmalıyız. Hem siyasete hem de STK Başkanı olarak mutlaka destek olmalıyız. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka orada başarı vardır ve her zaman var olacaktır dedi. Başkan Korkut, Bizler Ülkemizin birliği için ne gerekiyorsa her zaman devletimizin yanında olduk ve bundan sonrada devletimizin yanındayız.

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut, Bugün Partimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına, yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Korkut, Bizler Millet partisi olarak her zaman STK’larımızın yanındayız. Yeter ki STK’larımız hayırlı işler yapsınlar bizlere de ne düşerse yanlarında olacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN