Başkan Alpaslan, Gazilerimize Sahip Çıkalım

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından Malatyalı Gazimiz Astsubay Mert Can Fırat'ı Unutmadı ve evinde ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 25 Nisan 2021 tarihinde Kuzey Irak’ta pençe operasyonunda mayın patlaması sonucu, Sağ gözünü kısmen kaybeden sadece bir ışık olduğunu söyleyen ve sol gözününde %20 gördüğünü ifade eden Gazimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Başkan Alpaslan, Bu vatan bizimdir bu gazi bizimdir, Hep birlikte sahip çıkmalıyız.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak her zaman gazilerimizin yanlarında olduk ve bugünde yanlarında olacağız. Bu gaziler hepimizin gazileridir. Bizler dernek olarak yine şehit ailelerimizin yanında olacağız ve bizler kendi alilerimize nasıl bakıyorsak şehit ailelerimizde aynen öyle bakacağız dedi. Rabbim operasyonda şehit olan evlatlarımızın şahadetini kabul ve makbul eylesin. Gazimize de şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah.

Gazimizin anne ve Babası devletimize ve milli savunma bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Her zaman yanımızda olmuşlardır ve bizleri yalnız bırakmamışlardır, Allah onlardan razı olsun.

Gazimizin Annesi ve Babası Malatyalı hemşerilerimize büyük bir sitemde bulundular. Oğluna geçmiş olsun demeyen Malatya halkına gerçek manada sitemlerini dile getirdiler. Bu vatan hepimizindir ve yine bu gazi hepimizin gazisidir.  Bizim hiç kimseden bir beklentimiz yoktur. İnsanlar bir gazilerini sormazlar mı?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN