Başkan Alpaslan'dan Üç Aylar Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, üç başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, üç başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ayşe Alpaslan’ın mesajı şöyle:

Üç Aylar Ve Aydınlattığı Kandiller, Recep, Şaban, Ramazan ve gecelerinde, Regaib, Mirac, Beraat ve Kadir Kandili’nin aydınlattığı Üç Aylar Müslümanlar için mukaddes aylardır.

Bu aylarda nefisler hesaba çekilmeli, ömrümüzün nasıl tüketildiği gözden geçirilmeli, Mahkeme-i Kübra’da Yüce Allah’ın hakkımızda nasıl bir hüküm vereceği düşünülmelidir.

Bu Aylarda, Daha çok Tevbe etmeli,

-Daha fazla Kur’an okumalı, Peygamberimiz (A.S.) daha çok salat u selam getirmeli, O’na ümmet olma şuuru tazelenmeli, Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum? diye tefekkür etmelidir.

Vefat etmiş olan büyüklerimizin, yakınlarımızın kabirlerini ziyaret etmeli, Çokça oruç tutup, bolca kaza ve nafile namazlar kılmalıyız.

Bu düşünce ve ümitlerle Mübarek Üç Aylar cümlemize huzur ve bereket getirsin inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehit Ailelerimiz başta olmak üzere bütün İslam âleminin mübarek üç ayları’nı kutluyor, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden teröre karşı vatan toprağını korurken şehit düşen kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Cenab-ı Hak, terörün kökünü kazıyan güvenlik güçlerimizi bu mübarek günler hürmetine her daim muzaffer eylesin inşallah “ diye konuştu.

Ayşe ALPASLAN

15 Temmuz Milli İrade Ocakları

Kadın Kolları Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN