Başkan Alpaslan'dan Kurban Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Alpaslan’ın Mesajı Şöyle:

Milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği kardeşlik duygularımızın pekiştiği bu özel günleri anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin üzerine düşen görevlerdendir.

Mübarek Kurban Bayramını aile, dost ve yakınlarımızla geçirmek için çıktığımız yollarda güvenlik içinde seyahat edebilmek ve sevdiklerimize kavuşabilmek için trafik kurallarına lütfen uyalım. Her sene kurban Bayramlarında yaşadığımız acıların tekrarlanmaması için ‘Frene Değil Kurala Güvenelim. Kurban Bayramı tatili boyunca yetkililer tarafından yol güvenliği ve coronavirus için alınan her türlü tedbire riayet edilmesi, sürat yapılmaması ve kural ihlali yapılmaması güvenli mutlu ve huzurlu bir bayram geçirilmesi için önem arz etmektedir..

Başkan Alpaslan, Coronavirus den hâlâ kurtulmadığımızı dile getirerek sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim dedi. Bu duygu ve düşüncelerle; hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür eder, tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayram’ını kutlar, vatanımıza milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.”

Ayşe ALPASLAN

15 Temmuz Milli İrade Ocakları

Kadın Kolları Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN