Başkan Adayı Alataş'tan Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı İbrahim Cengiz’i ziyaret etti. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Ülke olarak her zaman gazilerimize ve yine şehitlerimize sahip çıktık ve bundan sonrada sahip çıkacağız dedi. Bizler burada rahat bir ortamda oturuyorsak eğer bu durumu tabi ki Şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Başkan Adayı Sedat Alataş, Şehitlerimize Allahtan rahmet ve gazilerimize Allah uzun ömürler versin dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerde Malatya’mızda büyük yıkım ve hasarlar meydana gelmiştir. Bizler Ülke olarak güçlü bir Ülkeyiz inşallah Allah’ın izniyle yaşadığımız bu depremlerde ayağa kalkacağız. Buda birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Yeşilyurt Beldeye Başkanlığına aday olduk. Bizler Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için, Güçlü kadromuzla birlikte gece gündüz demeden hizmet etmeye çalışacağız.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Bizler STK’larımıza önem veriyoruz. Bu nedenle bugün Malatya’mızın çok önemli üç STK’sını ziyaret ettik. Allah birliğimizi daim etsin inşallah. Başkan Adayı Sedat Alataş, STK’larımızın görüşleri bizim için çok önemlidir ve değerlidir. Başkan Adayı Alataş, Bizler İl yönetim ekibiyle birlikte Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı İbrahim Cengiz, Malatya Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Molon, Başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizden dolayı bizleri misafir eden dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum dedi.

Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı İbrahim Cengiz, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımız ve yine ekibiyle birlikte derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Bizlerde Malatya Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz dedi. Başkan İbrahim Cengiz, Malatya’mızı ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Allah birliğimizi daim etsin dedi.

Malatya Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Dernek Başkanı Sıdık Selçuk, 6 Şubat depremlerinde Malatya’mıza büyük yıkım ve hasar meydana gelmiştir. Bizler güçlü bir Ülkeyiz inşallah hep birlikte çalışıp Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bizler birlik içinde olduğumuzda hep güçlü oluyoruz. İnşallah yeniden birlik içinde Malatya’mızı eski haline döndürmek için yeni bir Malatya inşa ederiz. Yeter ki bizler birlik içinde olalım dedi. Malatya Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş ve tüm ekibine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum Allah yolunuzu açık etsin dedi.

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Molon, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza ve yine ekibine sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Başkan Ali Molon, Depremde Malatya’mızda büyük bir yıkım olmuştur. Bizler birlik içinde olursak bir an önce Malatya’mızı ayağa kaldırabiliriz. Tabi ki bu çalışmalar hep birlikte olmalı. Malatyalı vatandaşlarımız hep birlikte elini taşın altına koymalıdır. Bu büyük yıkımlara karşı elbirliğiyle çalışmalıyız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN