Bağ Köylülerden Genel Sekreter Murat Altındağ'a Destek ve Hayırlı Olsun Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Bağ köylüler Büyük şehir belediyesi genel sekreterliğine yine Bağ köylü ( Barguzu  ) olan Murat Altındağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Bağ köylüler Yeşilyurt İlçesi dahil Konak, Gündüzbey, Yakınca ve Barguzudan belediye meclis üyeleri, bölge Dernek başkanları ve bölge muhtarlarından oluşan kalabalık heyet TÜRK OCAKLARI BAŞKANI Nadir Günata’nın organizesiyle bir araya gelerek bölgenin sorunlarını birinci elden daha pratik çözülmesi ve Genel sekreter Murat Altındağ’ın yanında olduklarını belirtmek amacıyla bir araya geldi.

  Bölge sorunlarının da konuşulduğu toplantıda heyet kendini tanıttı ve heyet adına konuşan Nadir Günata mahallemizin güzide bir evladının sorumlu bir göreve getirilmesinden tarihin kaydettiği en büyük felaketten sonra göreve gelerek taşın altına yüreğini koyan Murat kardeşimize minnet ve şükran duygularını belirtti.

Daha sonra her biri birbirinden kıymetli heyet mensuplarına Murat Altındağ bir araya gelmenin verilen desteğin elbette bir karşılığının olacağını belirterek sık, sık bir araya gelmenin istişare yapmanın faydalarından bahsederek katılımcı her şahsa teşekkür ederek fotoğraf çekimiyle toplantı son buldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN