Azeri Fotoğrafçı Malatya'ya Geliyor

Azeri Genç Fotoğrafçı Nurlan Tahirli Fotokampa katılacak.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından organize edilen;  Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Arapgir Kaymakamlığı, Parantez Eğitim Kurumları, Arapgir Doğa Sporları Derneği, Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği, Arapgir Kadınlar Derneği, Arapgir Sevgi Derneği, Arapgir ve Çevresini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği,  Belleğini Koruyan Kentler Derneği, BİLSAM, Şener Yayın Dağıtım, Sony Türkiye, AKSA Elektrik,  Stüdyo Net, Mossarıcı Gelinlik  ile birçok kurum/STK/özel firma tarafından desteklenen 3.Uluslararası Malatya Fotokampı,  6-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Arapgir İlçemizin, büyüleyici bir doğaya sahip olan Kayaarası Kanyonunda yapılacak.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı  yaptığı açıklamada,  Yurt dışından ve Türkiye’den birçok fotoğraf sanatçısı ve fotoğraf meraklısının katılacağı 3.Uluslararası Malatya Fotokamp için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Fotokamp  kapsamında Azeri Fotoğrafçı Nurlan Tahirli’nin de Fotokampa geleceğini belirten Orhan, şu ana kadar yaklaşık 35 ilden katılım talebi olduğunu ve bütün fotoğrafseverlerin Fotokampa davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

Nurlan Tahirli Kimdir?

Lisans eğitimine işletme branşıyla başlayıp, yüksek lisansa pazarlama bölümüyle devam etse de, yıllarla gelişen fotoğraf merakının peşinden giderek aynı zamanda bu konuda eğitim almış ve yüksek lisans tezini fotoğrafçılık alanına uygulayarak “Marka Bağlılığını etkileyen faktörler – Fotoğraf makinesi örneği” ile savunmuştur. Bundan sonra bu alana daha fazla ilgi, zaman ayırarak devamlı pratik, eğitimlerle pekiştirmiştir. 2015 yılından itibaren 360° panoramik fotoğraf ve sanal turlar projesine başlayarak dünyanın çeşitli şehirlerinde bunu hayata geçirmiştir. 2015 yılı ayrıca ilk kişisel fotoğraf sergisiyle fotoğraf hayatında dönüş noktasını oluşturmuştur. 

Azerbaycan Fotoğrafçılar Birliği üyesidir.

Sergiler

“Kırmızı” konulu ortak sergi Adapazarı, Sakarya /2012

“Işık” konulu ortak sergi Adapazarı, Sakarya /2012 

“Yolayrıcında” kişisel sergisi Bakü, Azerbaycan /2015 

“Yol Ayrımında” kişisel sergisi Didim, Aydın /2016

“Barış” konulu ortak sergi Didim, Aydın /2016

“2016-ın en iyileri” foto yarışması kazananların sergisi Selanik, Yunanistan /2016 

“Azerbaycan’da İslam dünyası ve multikültürel değerleri” konulu sergi Bakü, Azerbaycan /2016 “ASAN Gönüllüleri” ortak sergisi Bakü, Azerbaycan /2017 

“Çocuk” konulu ortak sergi Didim, Aydın /2017

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN