Anadolu Basın ve Yayın Birliğin'den Ziyaretler

Anadolu Basın ve Yayın Birliğinin Olağan Genel Kurulu kapsamında Ankara ya giden Anadolu Basın ve Yayın Birliği Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, M. Said Yalçın, Ankarada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın ve Yayın Birliğinin Olağan Genel Kurulu kapsamında Ankara ya giden Anadolu Basın ve Yayın Birliği Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, M. Said Yalçın, Ankarada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular.

Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanlık yönetimine giren M.Said Yalçın, “ABYB Genel Başkanlık yönetimine layık gören başda Genel Başkanımız Salih Ergül’e ve tüm oy kullanan değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Malatya’lı bir çok bürokrat Ankara’da görevlerini başarılı bir şekilde südürmektedir. Bizlerde baş’da Malatya olmak üzere ülkemin her ilinde sorunları Genel Başkan ve yönetimimiz ile ivedi bir şekilde yetkililere iletmeye gayret göstereceğiz. Nitekim Malatya ve tüm illerde başarılı işlere imza atan, yerel yöneticiler, stk’lar, bürokratları da tüm kamuoyuna şartsız bir şekilde sunacağız.” Dedi.

ABYB Malatya Şube Başkan Yardımcılığına devam edeceğini de dile getiren Yalçın, “Malatya’da Filiz Yavuzkurt başkanım ve yönetimimiz ile hakikaten güzel işlere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Malatya’daki sorunlarımızı elimiz daha güçlenmiş bir şekilde genel merkezimiz ile istişare ederek acil olarak sorunları gidereceğiz.”ifadelerini kullandı.

Ziyaretler kapsamında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş’İn kabirlerini ziyaret ettikten sonra, Türkiye Büyük Millet Meclisinde,AK Parti MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Milletvekilleri Mehmet Celal Fendoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, yine Ankara Kaçakcılık İstihbarat Harekat Bilgi Toplama Daire Başkanı Gazi Levent Kurtoğlu'na, Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Güzin Koçak, Hanımefendiye, Malatyalılar Derneği Yöneticisi Yusuf Gül’e ziyaretler gerçekleştirerek Anadolu Basın Yayın Birliği’nin güçlü bir yönetim ile yola Salih Ergül Başkan ile devam edildiği konusunda istişarelerde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN