Anadolu Basın Birliği'nden İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Sayın Arif Çankal'a Ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'a Ziyarette Bulundu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Sayın Arif Çankal’a Ziyarette Bulundu. Türk Polis Teşkilatımızın 179. Yıl Dönümü Nedeniyle, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’a Bir Plaket Takdim Etti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği Olarak her zaman Polis Teşkilatımızın yanında durduk ve bugün de, Yarında ve Her zaman yanlarında olacağız dedi. Bizler hep birlikte Ülkemize ve Polis teşkilatımıza sahip çıkacağız ve çıkmalıyız dedi.

Başkan Zeki Dağ, Emniyet Müdürümüz Sayın Arif Çankal 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’ya gelerek önemli çalışmalar yapmıştır. 6 Şubat depremini bizler gibi binlerce Malatyalı hemşerilerimiz ile yaşadık ve Allah o günleri bir daha vermesin dedi. Sayın Müdürümüz göreve geldikten kısa bir süre içinde Malatya’nın asayiş tedbirleri deprem bölgesinde olmamıza rağmen hissedilmeye başlandı, kendisine teşekkür ve başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Dağ, Emniyet Müdürümüz Sayın Arif Çankal’ın göreve geldiği günden bu yana Malatya’daki asayiş olayları birazda olsa azılmıştır dedi. Bizler basın olarak arkadaşlarımızla birlikte Malatya’mızın değişik bölgelerinde yaşanan deprem yerlerini gezdiğimizde, Buralarda görevlerini yapmak için gece gündüz demeden çalışan ve görevlerini yerine getiren polis kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türk Polis Teşkilatının 179. yıl dönümünü bir kere daha kutluyorum ve Allah yar ve yardımcıları olsun. Başkan Zeki Dağ, Bizler bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Malatya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Arif Çankal’ı ziyaret ettik ve bizleri misafir eden sayın müdürümüze, şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek depremzede olmalarına rağmen Malatya’nın asayişini sağlamak için etkin tedbirler aldıklarını dile getirdi. Depremlerden sonara Malatya’nın her tarafından ekiplerimiz gece gündüz çalıştılar ve hala görev başındalar ve çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Bizler göreve geldiğimizde tabi ki bazı sıkıntılar olmuştur. Bu sıkıntılarında depremde zarar gören herkes gibi bizlerde sıkıntı çektik. Çok şükür bugün Malatya’mızın tüm asayişini sağlamak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Tüm ekiplerimiz sahadalar ve kendi bölgelerinde çalışıyorlar. Vatandaşın huzuru için Polisimiz 24 saat görev başındadır” dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya halkımızın güvenliği için hep birlikte çalışmalıyız. Basın çalışanı kardeşlerimiz hep sahadalar ve bizim ekiplerimizle birlikte görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Türk Polis Teşkilatının 179. yıl dönümü nedeniyle bizleri ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN