Anadolu Ahi Evran İş Adamlarından BBP İl Başkanlığına Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Ahi iş Adamları Genel Başkanı Mehmet Gürbüz'den, Büyük Birlik Partisi Malatya İL Başkanı Abdul Vahap Karaman'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiştir

Abdulvahap Karaman, geçen Nisan ayında yapılan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı kongresinde seçiminde açık ara farkla seçimi kazanmıştı.

Anadolu Ahi iş Adamları Genel Başkanı Mehmet Gürbüz'ü Büyük Birlik Partisi İL Binasında kabul eden Sayın A.Vahap Karaman ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir.
Milli ve maneviyata değer veren partimiz çalışmalarımızda Halkımızın mutlu yarınlarını inşaa etmek için Biz tüm Parti teşkilatları olarak İktidar olmaya talibiz 
Bizim iktidarımız Türk Milletinin iktidarı demektir. 

Vatan bizim vazgeçilmez kırmızıçizgimizdir. 
Türk Milletinin bekası Büyük Birlik Partisinin var oluş teminatıdır.
Şehit Liderimiz Keş dağında bedeni dondurulmada Fikirleri Kıyamet şafagına kadar biz evlatları tarafından yaşatılacaktır. 
Biz Yürüyoruz Büyük Birlik Partisi kadroları Genel Başkanımız Mustafa Desticinin liderliğinde iktidara talibiz iktidara yürüyeceğiz

Bizler Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber ortak paydalarda bir araya geleceğiz Türk Milletinin güzel yarınları için çalışacağız ortak projelerimiz var derdi Vatan olan ortak paydaşlarımız Sivil Toplum Kuruluşları ile beraberiz beraber beraberliğimiz devam edecektir. 
Hoş Geldiniz Kıymetli ziyaretleriniz Bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Diyerek sözlerini tamamlamıştır.
Anadolu Ahi İş Adamları Genel Başkanı Mehmet Gürbüz'de Bizleri kabul ettikleri için Sayın İl Başkanı Abdulvahap Karamana ve kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 
Kazanmış oldukları kongrede yönetime gelen Sayın Başkanımıza bundan sonraki süreçte yaşamı boyunca ve siyasi hayatında başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN