Melek Yüzlüm Narin...

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 16 Eylül 2024 16:21

Narin Narin, ne oldu sana güzel meleğim Küçük yaşta hayattan kopardılar seni Sen daha küçüktün sana nasıl kıydılar Herkes senden iyi haber bekliyordu Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Narin narin, Tüm Türkiye'yi arkandan ağlattın Daha 8 yaşında melek yüzlü Narin'ime kıydılar Türkiye senin için ağladı güzel meleğim Narin Herkes ağladı Narin diye Narin diye, yazık etiler Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Küçük yaşta Narinime kıydılar, yazık ettiler Küçük yaştan toprağa gömdüler seni melek yüzlüm Melek yüzlüm, arkadan gözyaşları bıraktın Melek yüzlüm, senin cesedini çuvala bıraktılar Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Küçük yaşta sana neden kıydılar melek yüzlüm Sana bu acıyı yaşatanlar mutlaka hesap verecekler Narin Narin senin ne suçun vardı, yazık ettiler sana Narin Narin, Tüm dünya arkandan ağıtlar yaktılar Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Melek yüzlüm Narin'imi kim ve kimler öldürdü Narinimi öldürdüler çuvalın içine koydular Senin ne günahın vardı melek yüzlüm Narin'im Narin'i öldürdüler üstüne taşları koydular neden Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Kabrin nurlarla dolsun güzel melek yüzlüm Gece gündüz hep aklımızda kaldın Narin'im Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm Narin Türkiye seni unutmayacaktır melek yüzlüm Narin Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Narin Narin, Melek yüzlüm sen daha baharını yaşamadın Narin'im sen daha gülecektin, sen gülmeden bizleri üzdün Narin'im sen daha küçüktün okula gidecektin, kanına girdiler Narin'im ne istediler senden, sen bir yıldızdın nasıl kıydılar Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

Melek yüzlüm Narin, Narin sana nasıl kıydılar Bunu yapanlar cehnem ateşinde yansınlar Bir gün olacak herkes keklik gibi öteceklerdir Sende ne istediler bu hayanlar, melek yüzlü Narin Git Güle Güle Narin Narin, Melek Yüzlüm, Mekânın Cennet Olsun Melek Yüzlüm Narin'im.

SON 5 YAZISI

Sahipsiz Yeni Malatyaspor

19 Eylül 2024 18:32

OKU

Melek Yüzlüm Narin...

16 Eylül 2024 16:21

OKU

Güzel Dostlara Selam Olsun

07 Eylül 2024 18:45

OKU

Dostluk Nedir Bilirimsiniz ?..

04 Eylül 2024 12:30

OKU

Dünya Kaysı Başkenti Malatya’dan Selam ve Sevgiler…

31 Ağustos 2024 14:45

OKU