Van TSO Meclis Üyesinden Önemli Proje

Van TSO Meclis Üyesi Şükrü Çılgın'dan önemli bir proje
Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi iş insanı Şükrü Çılgın, Van'da gıda toptancıları için güzel bir çalışmayı meclise taşıdı.

Yaklaşık birkaç aydır üzerinde çalıştığı Proje hakkında bilgiler aktaran Ömer Selim Gıda Pazarlama Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan iş İnsanı Şükrü Çılgın, projenin hayata geçmesi ile Van'da faaliyet gösteren her toptancı esnafının daha rahat bir çalışma ortamını bulacağını belirterek, şehrin gelişmesine de büyük bir katkı sunacağını dile getirdi.


Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Çılgın, bu projenin bir benzerinin Gaziantep'te olduğunu hatırlatarak; “Yapmayı planladığımız Proje hem çarpık kentleşmenin önüne geçebilmek hem de dağınık vaziyette üretim yapmak zorunda kalan bazı sektörleri, bir çatı altında toplamayı amaçlıyoruz.


Mevcut durumumuz çevre yolunun hayata geçmesi ile burada iş yapmak, araçların rahat gidip gelmesi neredeyse imkansız hale gelecektir. Kuracağımız toptancılar sitesi çevre yoluna yakın bir yerde olacağı gibi, içerisinde gıda toptancıları başta olmak üzere, toptan ticaret işi yapan her esnafımız yer alabilecek. Van şehrimize yeni bir ivme kazandıracak.


Şehrimizin modernleşmesi ve gelişmesi açısından da büyük bir rol üstlenecek. Dağınık durumda bulunan tüm toptancılar bu site içerisinde kümelenecek ve şehrimizin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacaktır. Projemiz esnafımıza ödeme kolaylığı sağlayacaktır.


Hayata geçirmeyi düşündüğümüz toptancılar sitesi projemiz hakkında Van TSO'da kısa bir bilgilendirme yaptık. Herkes tarafından büyük beğeni kazandı. Yetkili ve etkili organları projeye dahil ederek, Van Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülüğünde inşallah kısa zamanda projemiz hayata geçecektir. Amacımız kentimize bir fayda sağlayabilmektir.


Hepimizin amacı yaşadığımız şehrimize faydalı olabilmektir. Küsme ile darılma ile kin ve nefret duyguları ile yaşayan bir insanın ne kendisine ne de şehrine faydası olabilir. İnşallah bizler birlik ve beraberlik çerçevesi dahilinde şehrimize ve şehrimizde yaşayan esnaflarımıza faydalı olmaya çalışacağız.


Yapmayı düşündüğümüz projemizin bir örneği Gaziantep'te var. Son derede harika ve herkesin memnun kaldığı geleceğe yönelik güzel bir proje. İlk günden itibaren bizlerden desteklerini esirgemeyen Van TSO Başkanına, Meclis Başkanına, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve Yüksek İstişare Kurulu heyetine çok teşekkür ediyorum” diyen Van TSO Meclis üyesi Şükrü Çılgın, birlik ve beraberlik sağlandığı zaman üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorunun kalmayacağını sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR