Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Malatya'da

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Malatya'da
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Malatya'da ağırlanıyor. Buluşma da MHP İlk Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi belediye başkanı Bayram Taşkın, MYK önceki ütesi Ömer Ekici, MHP Battalgazi ilçe başkanı İlhan İlhan, Türk Eğitim Sen Başkanı Fevzi Şahin ve diğer görevliler yer aldı.

Ülkü Ocakları Malatya il başkanı Turgay Şengönül, kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve şunları kaydetti. “Malatya'mızda bir Yiğit geçti, Türk gençliğinin yol başçısı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiyi misafir ettik. Ziyareti ile bizleri onurlandıran, emrinde görev yapmaktan gurur duyduğum kıymetli Genel Başkanıma şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyor, dünyanın en büyük gençlik teşkilatının bir neferi olmaktan duyduğum onur ve gururu ifade etmek istiyorum ”.

YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR…


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ziyaretinde yönetimle sohbet ederek önemli mesajlar verdi: Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Faaliyetlerimizi, günümüzün dinamik ihtiyaçlarına, mevcut koşullara ve gençlerimizin ilgi alanlarına göre özenle belirliyoruz.”

ÜLKÜCÜ GENÇLİK DEPREMZEDELERİN YANINDA OLDU


“Liderimiz Devlet Bahçeli'nin çizdiği yolda Ülkücü gençlik; spordan sanata, mühendislikten bilime, yerli ve milli üretimlerde başrolde olarak başarı sağlamaktadır. Aynı Ülkücü gençlik, yakın zamanda yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde göstermiş olduğu saha ve lojistik desteğinde büyük bir başarı göstermişlerdir.”

BAŞARISINI BOZKURT İLE KUTLAYAN GENÇLİK…


“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin himayelerinde yetişen yeni nesil Ülkücü gençlik ‘Turan Kasırgası' oluşturarak dünyaya Türk mührünü vurmakta, milli birliğin ve güçlü Türkiye'nin temellerini atmakta, spordan bilime, başarısını bozkurt ile kutlamaktadır ki dünyaya bozkurt yüreğini korkusuzca ilan eden gençlik de bu gücün en büyük kanıtıdır.”

“GENÇLERİMİZİ ÜLKÜ OCAKLARI'NA DAVET EDİYORUM”


“Bugün Türk gençliği, Türk Dünyası'nda bir ‘Turan Kasırgası' oluşturma vizyonunu benimsemiştir. Bu vizyon, Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmeyi hedeflemektedir. Bu vesileyle tüm Türk gençliğini bir kere daha Ülkü Ocaklarına davet ediyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR