TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan iş insanı Ahmet Kaval'a ödül

AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi iş insanı Ahmet Kaval, TOBB Başkanından önemli bir ödül aldı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “İstihdamın Yıldızları” ödül töreninde, şehrin istihdama kattığı katma değerden dolayı, “İstihdamın Yıldızları” ödüllüne layık görüldü.
Düzenlenen törende, çok sayıda iş insanları, STK Temsilcileri, Türkiye'nin birçok ilinden gelen Oda ve Borsa Başkanları hazır bulunurken, Ödül töreninde ev sahibi olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlık yaptı.
Ödül töreni tamamıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun direktifleri doğrultusunda yapıldı. 2024 Yılının “İstihdamın Yıldızları” ödül töreninde, ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğu'nun elinden alan AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval, “Bu ödül benim için çok anlamlı oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun şahsında bu ödülün şahsıma layık görülmesi beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bu ödül, bizlerin daha çok istihdam sağlamamıza vesile olacağı gibi, iş hayatımıza ışık, iş şevkimizi iki kat daha da artıracaktır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bizzat-i ilimize gelerek, ödül törenimize katılması, bizleri onure etmesi ve bizleri ödülle kayık görmesi son derece büyük bir önem arz etti. Firmam adına, ekip arkadaşlarım adına, çalışma arkadaşlarım adına, mesai mefhumu gözetmeksizin bizimle birlikte gönülden mesai harcayan mesai arkadaşlarım adına, başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'ya, Oda çalışanlarına, İl içinden ve İl dışından gelerek Ödül törenine katılan Oda ve Borsa Başkanlarımıza, anlamlı ve önemli ödüllü aldığımızda yanımızda duran ve bizlere destek olan tüm dostlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” diyen AKKA Group Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Kaval, il içinden ve il dışından daha çok insanlara istihdam sağlamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR