Polat,Tüm Hemşerilerimin Mübarek Kadir Gecesini Tebrik Ediyorum

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 'Kur'an-ı Kerimde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen 'Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kur'an-ı Kerimde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen ‘Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaştığımız bu günlerde ‘Kadir Gecesi' müminlere her yıl ömürlük bir fırsat sunuyor. Bu gece, geçen günlerimizi sorgulama, günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe edip af ve bağışlanma dileme zamanıdır” dedi.

Başkan Polat yazılı mesajında; “Tutulan oruçlar, yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Kadir Gecesinin kalplerimize, gönül dünyalarımıza huzur getirmesini temenni ediyorum.

Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Bu kutlu gecenin, İslam Âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, bütün insanlığın huzur ve barış içinde yaşamasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramına kavuşmayı, Cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR