Nevzat Öztürk Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımı Olacak?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en etkili ismin Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk isminin öne çıktığı ifade edildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en etkili ismin Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk isminin öne çıktığı ifade edildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, görevinden istifa ederek milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olması ile boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığına kimin geleceği ile ilgili sorular akla gelmeye başladı.

Malatya kulislerinde konuşulanlara kulak kabarttığımız zaman, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak? “ sorusunu sıkça duyuyoruz. Siyasi kulislere yansıyan bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en etkili ismin Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk isminin öne çıktığı ifade edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'ın istifasından sonra bu göreve Belediye Başkan vekilleri Şefik Şengün ve Hasan Göğüs ile merkez ilçe başkanları Selahattin Gürkan ve Hacı Uğur Polat'ın da adları geçmektedir. Genel Merkezin temayül yoklaması yapacağı ve Büyükşehir Meclisinde yapılacak olan seçimle bu isimlerden birinin gelmesinin Malatya kulislerinde konuşulduğu ve meclis üyelerinden birinin bu göreve getirilmesine onay verebileceği de belirtilmiştir.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR