Milletvekili Prof. Dr. Babacan Akçadağ İlçe Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan Akçadağ İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek” Güzel insanların yurdu güzel Akçadağ'daydık” dedi.


2 dönem sonra Akçadağ İlçesi Belediye Başkanlığını büyük gayretler sonucu yeniden AK Parti'ye kazandırılmasının mimarı Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan'ı Akçadağ İlçesinde teşkilatlarıyla birlikte karşıladı.

Milletvekili Babacan AK Parti İlçe Başkanı Kenan Tugal'ı Yerel Seçimlerdeki Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Milletvekili Prof. Dr. Babacan” Teşkilatımızla beraber AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik.


Akçadağ İlçe Başkanımız Kenan Tugal ile beraber, Başpınar, Kültür, Doğu, Doğanlar mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik.


Muhtarlarımız ve ilçe teşkilat üyelerimizle Akçadağ'ın son durumunu, rezerv alan sürecinin detaylarını, mahallelerdeki çalışmaları ve gelinen süreci konuştuk. Teker, teker problemleri aldık, anında çözüm için ilgili birimlerle teşkilatımızı ve muhtarlarımızı bir araya getirdik.


Akçadağ için çok verimli bir toplantı oldu. Bu güzel buluşmaya ev sahipliği yapan Akçadağ İlçe Başkanımız Kenan Tugal ve ilçe teşkilatımıza, muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR