Malatya Jandarmasının Başarısı Devam Ediyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde;  07-14 Kasım 2017 tarihleri arasında meydana gelen vakalar.

Terör suçları kapsamında, Yapılanistihbarat çalışma neticesinde terör örgütlerinin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanına hakaret ettiği tespit edilen (1) şüpheli şahsın evinde yapılan aramada; (2) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet cep telefonu ve (1) adet USB bellek ele geçirilmiş, şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Kaçakçılık olaylarında, İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde, (5) gramkubar esrar ele geçirilmiştir. Asayiş olayları ve önleyici hizmetler kapsamında icra edilen yol kontrol ve aramaları ile trafik denetimlerinde, Toplam (19.473) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (36) şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından 07-14 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda; (8.387) araç kontrol edilmiş, trafik kurallarına uymayan (370) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (102) araç trafikten men edilmiş,(23) okul servis aracı ve (12) işçi servis aracı kontrol edilmiştir.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR