Malatya'dan Asayiş Haberleri

14.09.2024 tarihinde saat:16.10 sıralarında Yeşilyurt İlçemiz Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana gelen ‘Silahla Tehdit' olayı ile ilgili olarak; Yeşiltepe 2 Nolu Sahası'nda Malatya Yeşilyurtspor - Battalgazi Belediyespor müsabakasının oynandığı sırada bahse konu sahaya yakın ancak saha yerleşkesi dışında bir bölgede aralarında önceden husumet bulunan ve tesadüfen karşılaşan şahıslardan şüpheli D.K. isimli şahıs müşteki H.M.K. isimli şahsa doğru bir el ateş etmiştir.

Olayda taraflarda herhangi bir yaralanma olmamış, şüpheli şahıs olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanmıştır.

Olayın müsabakanın oynandığı sahaya yakın bir bölgede gerçekleşmesi sebebiyle silah sesi duyulması üzerine bahse konu müsabaka güvenlik gerekçesi ile durdurulmuştur.

Hemen akabinde ekiplerimiz tarafından şüpheli D.K. isimli şahsın yakalanması ile birlikte müsabaka kaldığı yerden devam etmiştir.

Olayın saha içerisindeki tribünlerin arkasında gerçekleştiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.


Asayiş haberler

Silahlı kavga,14.09.2024 tarihinde saat:16.10 sıralarında Yeşilyurt İlçemiz Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana gelen ‘Silahla Tehdit' olayı ile ilgili olarak; Yeşiltepe 2 Nolu Sahası'nda Malatya Yeşilyurtspor - Battalgazi Belediyespor müsabakasının oynandığı sırada bahse konu sahaya yakın ancak saha yerleşkesi dışında bir bölgede aralarında önceden husumet bulunan ve tesadüfen karşılaşan şahıslardan şüpheli D.K. isimli şahıs müşteki H.M.K. isimli şahsa doğru bir el ateş etmiştir.

Olayda taraflarda herhangi bir yaralanma olmamış, şüpheli şahıs olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanmıştır.

Olayın müsabakanın oynandığı sahaya yakın bir bölgede gerçekleşmesi sebebiyle silah sesi duyulması üzerine bahse konu müsabaka güvenlik gerekçesi ile durdurulmuştur. Hemen akabinde ekiplerimiz tarafından şüpheli D.K. isimli şahsın yakalanması ile birlikte müsabaka kaldığı yerden devam etmiştir.

Olayın saha içerisindeki tribünlerin arkasında gerçekleştiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Trafik Kazası

15.09.2024 günü saat 01.20 sıralarında Çilesiz Mahalllesi Fahri Bulvarı üzerinde H.K. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 EU 153 plaka sayılı resmi araç(Minibüs) ile seyir halindeyken F.Y. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 BY 788 plaka sayılı araç sürücüsünün ışık ihlali yapması sonucunda yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonucunda Sürücü F.Y. ve Yolcular B.Y. , A.Y. ve Y.B. isimli şahıslar hayatı tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralanmışlardır.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR