Küçük Sanayi Sitesi Hayvan Pazarı Önünde Yine Kaza! Esnaflar Tepkili!

Kiltepe Mahallesi Sanayi Sitesi Boncuk Sokakta Hayvan Pazarı Önü Kasis Olmayışı Kazaya Davetiye Çıkarıyor.


Her gün kazaların eksik olmadığı Kiltepe Mahallesi Boncuk Sokak Sanayi sitesi Hayvan Pazarı önünde yine aynı istikamette giden 2 araç çarpıştı. Maddi hasarlı gerçekleşen kazada esnaflar yetkililerden yola kasis istiyorlar.


Malatya Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki yolda geçtiğimiz haftalarda yol genişletme ve asfalt serimi ile Kuzey çevre yoluna kadar yol düzelmişti. Bunu fırsat bilen bazı araç sürücüleri ise aşaırı hız yüzünden kazalara sebebiyet vermeye devam ediyor.

Büyük tedirginlik yaşayan Küçük Sanayi Sitesi Boncuk Sokak esnafları kasis yapılmasını istiyorlar. Esnaflarımızın Can güvenliği yok diyen Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay yetkililere seslendi.

BONCUK SOKAKTA CANLI HAYVAN PAZARI ÖNÜNE KASİS İSTİYORUZ


Başkan Mehmet Altay” her gün yoğun olarak araç trafiği olan Boncuk Sokakta esnaflarımız kendi canlarından, vatandaşların araçlarından korkmaya devam ediyorlar. Sağolsun Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in talimatıyla Sanayi sitemizde başta altyapı olmak üzere yollarımızı da standartlar üzerinde yapıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'in talimatıyla sokaklarımız Prıl, Pırıl.


Buradaki tek sıkıntı kendini bilmez bazı araç sürücülerinin aşırı hız yapmaları. Her gün kaza ve çarpışma var. kendi canımızdan korkmaya başladık. Kendimizi işe veremiyoruz. Araç ve insan sirkülasyonu çok olan bir sokak. Devamında Kuzey çevre yoluna bağlantısı olan bir yol.


Kasis yapılmasını yetkililerden bekliyoruz. Başka türlü sorun çözülmez. Bugün dahi saat 10.30 civari aynı istikamette giden 2 araç çarpıştı. Maddi hasar meydana geldi. Ya insanlara çarpsaydı. Bunun sorumlusu kim olacaktı? İlla Birisinin ölmesi mi gerekiyor."

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR