Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz'den Birlik ve Beraberlik Mesajları

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Malatya İl Yönetim Kurulu Toplantısında İstişarelerde Bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajlarını verdi. Yerel seçimlerden sonra bir araya gelerek bazı istişarelerde bulmak üzere Malatya geldik. Yerel seçimlerde gece gündüz demeden çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Gürbüz, Büyük Birlik Partimizin Ülkemiz için ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. Ülkenin birliği için yapılacak her konuda desteklerimiz devam edecektir. 6 Şubat depremleri 11 İlimizde büyük yıkım ve hasarlar olmuştur. 6 Şubat depremlerde en çok ağır hasa ve yıkım olan 4 İlden biriyiz. Malatya'mız 6 Şubat depremlerde en çok yıkım ve hasarlı olan İl tabi ki Malatya'mız olmuştur.

6 Şubat Depremlerde Malatya İl Başkanlığımız tarafın çok önemli çalışmalar yapmışlardır. Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut, İl yönetimimiz ve yine İlçe yöneticilerimizle birlikte depremde vatandaşlarımızın yanında olmuşlardır ve Malatya'mızı terk etmediler ve hep sahada olmuşlardır. Allah bir daha bu depremleri vermesin. Allah birliğimizi daim etsin İnşallah.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Malatya İl Yönetim Kurulunda yapılan istişare toplantısında, Birlik ve beraberlik mesajlarını verirken şöyle dedi.

Kıymetli kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, yüz akımız alperenler.

Hepinizi şahsım, muhterem genel başkanımız ve bütün dava arkadaşlarım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Sivas ilini aldık. Sekiz büyük ilçe, beş ilçe, altı belde de belediye başkanlığını kazandık. İnşallah bir sonraki seçimde bu tabloyu, yapacağımız çalışmalar ile yerelde iktidara talip olacağız. Parti olarak bu kutlu yürüyüşümüzde yüce milletimiz ile bir ve beraberiz. Seçimden seçime vatandaşı hatırlayanlardan değiliz. Her fırsatta Büyük Birlik davasını anlatacak, bu kutlu yürüyüşümüzü daha da büyüteceğiz.

Biz dönem yahut konjonktür partisi değil, kutlu bir ülkünün ocağı, hak ve hakikat davasının partisiyiz. Bizim davamız İlay-ı Kelimetullah davasıdır.

Bizim için 7 gün, 24 saat, 365 gün kesintisiz bir şekilde Büyük Birlik Davasını anlatmak, tanıtmak ve tasavvur ettiğimiz Lider Türkiye, Büyük Türkiye tablosunu her kardeşimizin hafızasına nakşetmek vardır. Çünkü biz aziz milletimizin iradesinin basiretinin ve eşsiz irfanının siyasetteki yansımasıyız.

Son yıllarda Türkiye'yi hedef alan özellikle 15 Temmuz FETÖ ihanetiyle açığa çıkan emperyalist kumpaslar ve kirli planlar karşısında Büyük Birlik Davasının ülkemiz açısından nasıl bir sigorta ne denli kıymetli bir direniş ocağı olduğunu, siyasi hedefimizin ve mücadelemizin ne kadar haklı olduğunu bir kere daha gözler önüne sermiştir.

Türkiye gönül coğrafyamızın tamamında olduğu gibi dünyanın neresinde bir masum ve mazluma zulmediliyorsa orada olmaya devam edecektir. Gazze'ye yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Her zaman olduğu gibi Filistin'li kardeşlerimizin yanındayız.

Gazze'ye ilk giden Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ beyefendidir. Türk milletinin Cihan Hakimiyet Mefkuresi bunu ifade eder, bu duruşu anlatır. İlay-ı Kelimetulah davasının amacı da hedefi de gayesi de budur.

Türkiye'yi hedef alan iç ve dış terör örgütlerine ve onun uzantıları PKK partilerine karşı dik bir duruş sergileyen tek lider, liderimiz Mustafa DESTİCİ beydir. TBMM'de görev yaptığı zaman PKK'lı Meclis Başkan vekilleri yönettiğinde oturumlara katılmayan sadece liderimizdir.

Emperyalist kumpaslar ve kirli planlar karşısında Büyük Birlik davasının ülkemiz açısından nasıl bir sigorta ne denli kıymetli bir direniş ocağı olduğunu, siyasi hedeflerimizin ve mücadelemizin ne kadar haklı olduğu görülmektedir.

Muhterem Kardeşlerim;

Ne yazık ki Türkiye ekonomideki kırılganlığı bir türlü aşamamıştır.

Gelişmiş Ülkeler de enflasyon yüzde ikiler-dörtler seviyesinde, iki haneli rakamlara çıkmaz iken ve bugün itibariyle bir mesele olmaktan çıkmışken Türkiye'de enflasyon yüzde 70-80'lerde seyretmektedir.

Genel Başkanımız Cumhur İttifakının en büyük destekçisi olarak enflasyon konusunda, asgari ücret konusunda, emekliler ve çalışanlar konusunda çok büyük gayretler göstermektedir. Hükümetimizden beklentimiz Sayın Genel Başkanımızın uyarılarını dikkate alıp, mağduriyetlerin bir an önce giderilmesidir.

Kardeşlerim;

Son günlerde Sayın Genel Başkanımızın gündeme getirdiği ve kanun tasarısı olarak meclise sunulan başıboş sokak köpeklerinin durumu da çok önemli idi. Hayvanların bir an önce barınaklara konulması ve kısırlaştırılması gerekmektedir. Hiçbir Avrupa ülkesinde sokaklarda başıboş köpek göremezsiniz.

Genel Başkanımızdan Allah Razı Olsun gündeme getirdi. En kısa zamanda kanun meclisten çıkacak, çocuklarımız, yaşlı amca ve teyzelerimiz bu sıkıntıdan kurtulacaktır.

Genel Başkanımız ülkemizin her konusunu yakından takip etmektedir. Tarım olsun, hayvancılık olsun, özellikle adil vergi toplanması konusunda hükümetimize yapıcı uyarılarda bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile hepinizi en kalbi duygularımla salamlarım. Sağ olun, var olun Allah'a emanet olun.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR