Drejan Dernekler Federasyonu'ndan Yazıhan Belediye Başkanı Göçer'e Ziyaret

Drejan Dernekler Federasyon Başkan Vekili Ali Karadoğan Beraberindeki Heyet ile Birlikte Yazıhan Belediye Başkanı Sayın Av. Abdulvahap Göçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Drejan Dernekler Federasyon Başkan Vekili Ali Karadoğan Beraberindeki Heyet ile Birlikte Yazıhan Belediye Başkanı Sayın Av. Abdulvahap Göçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Vekili Ali Karadoğan, Bizler Yazıhan'lıyız, hep birlik içinde olmalıyız ve Yazıhan İlçemizi Daha Güzel Bir Yere Getirmek İçin her zaman başkanımızın yanında olacağız. Dedi.

Drejan Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Ali Karadoğan, Belediye başkanlığına seçilen Sayın Av. Abdulvahap Göçer'e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Göçerin işinin kolay olmadığını ve kendilerinin tecrübeli birisi olarak Yazıhan İlçemizi daha güzel yerlere getireceğine eminim ve bizlerde Konfederasyon olarak her zaman yanlarında olacağımızı buradan belirtmek istiyoruz.

Yazıhan İlçemizi daha güzel bir yere getirmek için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yazıhan İlçemiz tarım ve hayvancılık açısından çok önemli bir ilçedir. Özellikle tarımla ilgili yapılacak her çalışmada ve yine hayvancılık ile ilgili yapılacak tüm çalışmalarında bizlere ne düşerse her zaman Başkanımızın yanında olacağız. Eğer bizler birlik içinde olursak Yazıhan İlçemiz daha güzel yerlere gelecektir.

Drejan Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Ali Karadoğan, Önümüzdeki günlerde yapacağımız istişare toplantılarımızda, Yazıhan İlçemize yapacağımız çalışmalarla ilgili ne varsa hep birlikte çalışacağız ve her zaman birlik içerisinde istişarelerde bulunacağız dedi. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Yazıhan Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdulvahap Göçer Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Av. Abdulvahap Göçer, Drejan Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Ali Karadoğan ve Ekibine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bende kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Av. Abdulvahap Göçer, Yazıhan İlçemizi daha güzel bir yere getirmek için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız dedi. Yazıhan İlçemizi en güzel İlçeler arasına getirmek için çalışmalıyız.

Belediye Başkanı Av. Abdulvahap Göçer, Bu göreve gelirken birlik ve beraberlik mesajlarımızı vererek Yazıhan İlçemize hizmet için geliyoruz. Yazıhan İlçemizde birlik ve beraberlik sağlamak için bu yola çıktık. Yazıhan İlçemize ve burada yaşayan tüm hemşerilerimize hizmet için geldik. Bizler birlik içinde olacağız. Bütün Yazıhan'lı hemşerilerimize eşit bir şekilde hizmet edeceğiz ve yanlarında olacağız. Bizler Yazıhan'ımızı ve Yazıhan'lı hemşerilerimizi seviyoruz.

Yazıhan ilçemiz Doğu Anadolu Bölgesinin sebze, meyve ve tahıl ambarı konumunda Malatya kayısısının lezzeti ve değerinin yanında alternatif ürünlerimizle de Yazıhan'ın bereketli toprakları önemli bir değer kazanıyor. Bizlerde bu değerlerimize sahip çıkacağız. Bizler tarıma ve hayvancılığa belediye olarak imkânlarımız dâhilinde destek vereceğiz. Yazıhan'lı hemşerilerimizin her konuda ve yapacakları çalışmayla ilgili ve yine İlçemize yapacakları yatırımlarla ilgili yanlarında olacağız ve belediye olarak destek olacağız.

Yazıhan Belediye Başkanı Av. Abdulvahap Göçer, Drejan Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Ali Karadoğan ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret ederek bizlere güç vermiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yazıhan İlçemize yapacakları her güzel çalışmalarla ilgili yanlarından olacağız ve Yazıhan İlçemize hep birlikte hizmet edeceğiz. Başkan Av. Abdulvahap Göçer, bu vesileyle pazar günü kutlayacağımız Kurban bayramının tüm insanlığa ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum ve Tüm Yazıhan'lı Hemşerilerimizin ve yine kardeşlerimizin kurban bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Bakmadan Geçme